29 hkm vagyok, kismamik ezek a babak alszanak egyaltalan a pocakban? A babam nappal orankent bejelentkezik, ejjel meg nem tudok aludni sem, a faradsagtol mar migrenem van kb mintha napok ota alkoholt innek
Nappal sincs lehetőséged aludni?
Orvost kérdeztél már?
Nap közben nekem is ilyen, de éjszaka nem ébredek fel rá, hogy mozgolódna. Amikor felébredek, hogy átfordítsam magam a másik oldalra, akkor közös erővel találunk egy olyan szöget, ahol én eléggé oldalt fekszem, és még nem nyomom semmijét (addig bököd, amíg nem jó neki a póz). Ez a procedúra olyan 2-3 perc csak, már nagyjából tudom, hogy mi az a határ, ami nem sérti a köreit :)
Ha ennyire rosszul vagy, szerintem kérd védőnő, doki tanácsát, hogy van e valami ötletük vagy ez ilyen és kész.
Nekem nincs ilyen:)
De biztos vagyok benne, hogy normális hogy annyit mozog neked!
Engem is szokott rúgdosni nap közben, de csak egy kettő jelzőt. Ha délután pihizek, akkor viszomt beindul:-)
Este is rugizik, de hamar elalszik, illetve ha oldalra fekszem, akkor rúgdos, de megunja és elalszik:))
Reggel meg kb. Akkor ébred, mint én:))
28+3hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!