A védőnőm elfelejtett, vagy mi van?
Új védőnőm lett a 30. hétre, akinél egyszer jártam.
Azóta se híre se hamva, se telefon sem semmi. Időpontot nem adott, azt mondta majd hív.
Nos, azóta 38 hetes kismama vagyok, tehát 8 hete nincsen meg a védőnőm.
Most őszintén, nekem kell utána szaladni?
Miért kell lepontozni azokat, akik nincsenek megelégedve a védőnőjükkel?
Az enyém konkréten azon volt kiakadva, hogy miért csak 20 hetesen megyek UH-ra, mert ha van valami probléma, akkor a "beavatkozást" legkésőbb a 22. hétig el kell végezni. Hozzáteszem semmi arra utaló dolog nem volt, de ezen lovagolt. Hát nem esett túl jól... Szerintem egy védőnőnek nem az lenne a dolga, hogy vészmadárkodjon.
Köszönöm a válaszokat !
A lepontozást "imádom"... Tök jó, hogy eldöntik mások NEKEM mennyire hasznos egy válasz. Volt akit nem pontoztam, mert nem értek vele egyet. A többiek zöld ;)
A pontozás nem azért van, hogy a kérdező bejelölhesse, hogy NEKI hasznos volt-e, hanem hogy az emberek többsége szerint a válasz helyes. Hiszen benne van a szabályzatban, hogy:
"Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már előtted valaki beírt! Ha egyetértesz a véleményével, értékeld válaszát!"
Tehát a többiek értékelhetik amit leírtak, ha egyetértenek...és persze ha nem. Nyilván a kérdező is értékelheti, de az értékelés minden "szavazó" véleményéből tevődik össze...
Most képzeld el, hogy valaki adott kérdésre ad egy bődületes rossz választ, nyilván lepontozza mindenki, és ez így is van jól, (főleg a sok riogató válaszra gondolok), nehogy már beparázzon a kérdező ha elhiszi...
Szóval a pontozás mindenkié, mindenki dönthet róla, hogy hasznos-e vagy sem...
Ezen kár kibukni csajok :D Engem is sokszor lepontoznak...na és?! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!