Engem a védőnő csak feleslegesen stresszelt mindig. A pecsétet sem ő adja, hanem a doki. Igenis a védőnőnek kellene számon tartani, hogy ki hány hetes, mikor milyen vizsgálatra kell menni.
Azért hívd fel, vagy menj be, mert így, hogy új, lehet, hogy tényleg kimaradtál. Úgyis az lesz, hogy miért nem mentél hamarabb?!
2013. szept. 9. 23:39
12/24 A kérdező kommentje:
Hát, gondolom... Nyilván nem nekem lesz ebben igazam. De a kiskonyvem szinte betellt:-))
No mindegy, holnap megpróbálom felhívni ... Mert lenne azért kérdésem, ami ra tartozik!
Koszi a válaszokat lanyok!!:-)
2013. szept. 9. 23:42
13/24 anonim válasza:
Jól teszed,hogy felkeresed,a szülès elött. No nem mintha èn az enyèmet szeretnèm,de havonta azèrt èrdemes elmenni hozzá. Vizeletet nèz,súlyt ès vèrnyomâst mèr. Ezek fontos dolgok a szülès elött.
2013. szept. 10. 02:57
14/24 anonim válasza:
Hát az én védőnőm soha nem néz se vizeletet se szivhangot. Csak vérnyomás és súly. Amúgy én nagyon feleslegesnek érzem !!!!; ; hetente lát az orvosom sok magzatviz miatt. Van fogadott szülésznőm is aki bármikor elérhető. Plusz kéthetente járok magán szonografushoz is 4d uh - ra. Szóval nekem speciel csak nyug a védőnő. Persze elmegyej amikor kell de nekem konkrétan semmi pluszt sem ad a terhességemhez....
2013. szept. 10. 06:11
15/24 anonim válasza:
Lányok! A védőnői szolgáltatot le lehet mondani és akkor nem "baszogat" a védőnő. AKi amúgy csak a munkáját végzi. Nyilván van aki jól és van aki nem jól. Viszont ha ennyire terhes mondjátok le.
2013. szept. 10. 08:39
16/24 anonim válasza:
Én csak a terhesség kezdetekor hívtam a védőnőm, azóta mindig időpontra megyek hozzá, mert van más dolga is, mint kismamákat várogatni. Vérvétel, doki után is érdeklődik mindig, hogy mi volt. Ha ő akar jönni látogatóba, akkor is telefonál. A legtöbb idő, mikor "eltűnt", az 3 hét volt nyáron, de utána is ő keresett meg engem, nem én őt. Szerintem ez így a normális.
Az enyém is nemrég lett új.
2013. szept. 10. 09:58
17/24 adriennjeni válasza:
Az én védőnőm automatikusan adja a következő időpontot, hogy mikor kell hozzá mennem, ha változás van, felhív és új időpontot beszélünk meg, ha kérdésem van felhívom. Mire megyek, ki vannak készítve a kartonok az asztalára. Meg vannak a feladatai neki is, fontos a kölcsönös kapcsolattartás, főleg, ha új! Ha megszületik a baba azért hívd fel, hogy mikor értek haza, mert még aznap meglátogat a gyerekorvossal. Legalábbis nálunk így van. :)
2013. szept. 10. 11:17
18/24 anonim válasza:
Nekem sosem ír be pl. időpontot. Megvan a heti "rendelési" ideje, úgy beszéltük meg, hogy doki előtt mindig megyek. Egyébiránt a te érdeked hozzá menni!
2013. szept. 10. 11:49
19/24 anonim válasza:
Bár az igaz, hogy vannak védőnők, akikhez jobb nem járni, hallottam már én is ilyent. Egyébiránt a védőnői szolgálatot nem kötelező igénybe venni. (előző voltam)
2013. szept. 10. 11:52
20/24 anonim válasza:
Szia!
Ha megvan a 4-5 pecsét a kiskönyvedbe, azért hívd fel a védőnőd, mert ahhoz, hogy megkapd a gyest, ki kell, h adjon egy igazolást! Ezt azért kérd el tőle!
Van, hogy az enyém is eltűnik, meg nem jó időpontot ad, megyek tanácsadásra és várunk ott kismamák és egyszer csak szólnak, hogy nincs is bent a védőnő meg ilyenek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!