Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A védőnőm elfelejtett, vagy...

A védőnőm elfelejtett, vagy mi van?

Figyelt kérdés

Új védőnőm lett a 30. hétre, akinél egyszer jártam.

Azóta se híre se hamva, se telefon sem semmi. Időpontot nem adott, azt mondta majd hív.

Nos, azóta 38 hetes kismama vagyok, tehát 8 hete nincsen meg a védőnőm.

Most őszintén, nekem kell utána szaladni?

2013. szept. 9. 22:09
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
65%
Nekem is eltűnt a védőnőm :), hívtam kétszer, nem vette fel, most várom, hogy lépjen, addig sem szekál a súlyommal :).
2013. szept. 9. 22:10
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Persze,hogy Neked kell,nyilván a Te érdeked,hogy egészséges legyél Te is és a babád is... Havonta kell menni.

Jó egészséget és könnyû szülést Neked! :)

2013. szept. 9. 22:13
 3/24 A kérdező kommentje:

Jaj utolsó, elég nem jólmérzem magam, de ezen sikerült nevetnem:)))

Szinte mintha én mondtam volna:) utoljára ő mért le, én majd csak szülés után kb. 3hónappal állok mérlegre:)

Egyébként, tök jó, hogy létezik védőnő. Aki előtte volt, nagyon kedves volt és odafigyelt, no de ez?

2013. szept. 9. 22:15
 4/24 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen a dokimhoz 4 hetente jártam, most 2 hetente plusz NST. Szóval, én nem fogom keresni. Ő neki ez a munkája. Ha kérdèsem van ott a dokim...

Amúgy a másik v.nőnél voltam már vagy 5-6x, szóval jártam normálisan:)

2013. szept. 9. 22:17
 5/24 A kérdező kommentje:

És köszönöm a jó kívánságot 2.!

Elsőnek meg, boldog baba várást!:-)

2013. szept. 9. 22:18
 6/24 anonim ***** válasza:
83%

Nem utána kell szaladni, hanem el kell hozzá járni. Van védőnőd, csak te nem mész el a tanácsadásra. Lehet, hogy mondta, hogy fel fog hívni, de biztosan elfelejtette. Már rég kérhettél volna azóta időpontot, ha érdekelne. Szerintem nem az ő dolga, hogy hívogasson azért, hogy bemenj hozzá. A te érdeked, a te felelősséged.

Ha a baba meglesz, akkor már neki kell menni hozzátok.

2013. szept. 9. 22:23
 7/24 A kérdező kommentje:

Utolsó! Mint írtam, az Ő feladata úgy gondolom a kapcsolattartás. Az előző mindig beírta a kiskönyvbe a következő találkozásunk időpontját. Honnan tudjam hányszor kell hozzá járni? (Nyílván tudom, de nem ebne kötelességem, nem én tanultam védőnőnek).

No mindegy, majd kap egy képeslapot mikor megszületik a kislányom... Kösz a semmit! Jól vagyunk....

2013. szept. 9. 22:32
 8/24 anonim ***** válasza:
32%
Kedves kérdező, ha nincs meg a 4 pecsét a kis könyvedben a védőnőtől akkor nem kapsz gyes se! Irány a védőnő, ha gyest akarsz!
2013. szept. 9. 23:08
 9/24 anonim ***** válasza:

Hát én már tuti hívtam volna azóta! Egyrészt ilyenkor már szoktak vizeletben fehérjét nézni, és azért a te érdeked, hogy kiderüljön, hogy nincs-e toxémia-gyanú. Ezt nem árt minél többször ellenőrízni. A szívhangot is megnézik általában. Te nem szereted hallani a kis zakatolását. Tudom mostmár jársz Nst-re is, de akkor is. A te érdeked, hogy minél több szakember lásson. És egyébként is, a védőnő a pici születése után is nyomon követ titeket, első hetekben heti vendég lesz, miért nem lehet normálisan kezdeni a kapcsolatot? Hívd fel, hogy biztos elfelejtette, de már régen nem voltál, stb...

És a súlyodról pedig...tudnod kell hány kg vagy, mert az aneszteziológus egyből ezzel kezd, hogy megkérdezi, mert fájdalomcsillapító vagy altatás esetén ez alapján határozzák meg, hogy mennyit kapsz... Lehet hogy téged zavar a dolog, de fontos...

2013. szept. 9. 23:20
 10/24 A kérdező kommentje:
Köszi tudom! De mar írtam, hogy 5-6x minimum voltam, csak az előzőnél.
2013. szept. 9. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!