Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Betöltött 12 hetes vagyok,...

Betöltött 12 hetes vagyok, csütörtökön kell mennem a genetikai ultrahangra, ha ott rendben lesz minden akkor ugye már kicsit fel lehet lélegezni?

Figyelt kérdés
Eddig jók a leleteim,a babám a múlt héten jól volt az uhn ,szépen fejlődik.Ez az első terhességem,és aggódom,jó lenne már megnyugodni.Tudom hogy bármi történhet bármikor,de általánosságban már ilyenkor bele élhetem magam a terhességbe?Sokat pihenek,nem dolgozom,cipekedek.
2009. nov. 3. 12:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem ijesztgetés. 26 hétig nem teljesen életképesek bármi történhetne de nem fog mert vigyázol magadra :) Most addig stresszelhetnél de azzal ártasz. 12-14 hetet szokták mondani hogy azzal már minimálizálódik a vetélés lehetősége. Fellélegezhetsz én is mikor 12 hetes lettem megnyugodtam. Azóta semmi bajom a leleteink nekünk is jók. Most genetikán mérnek tarkóredőt és ha megtudják nézni akkor orrcsontot (is ha megmutatja,) meg szívhangot mutatnak amin én már majdnem sírtam :) Nagyon jó lesz! Én 15 hetesen elmentem még egy 4d-re is ott mindent láttunk belőle csak a lábaközét nem meg kis vékonyka volt még. Így nyugodtam meg teljesen. Üdv 22 hetes kismama

2009. nov. 3. 13:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia, ez a genetikai UH már nagyon sokat elárul, h mi újság a picivel. Ha nagyon parás vagy (én az voltam) akkor esetleg menj el egy kombinált v. integrált down szűrésre (én az istenhegyi géndiagnosziktán voltam) de igaziból semmi újat nem mondtak mint amit a saját orvosom, de jó volt mástól is hallani h minden OK.Én még voltam 18. hetesen egy második genetikai UH-on is...Az biztos h semhol senki nem fogja Neked azt mondani h a baba 100%-ig egészséges, mert ilyet nem mondhat, de ha most rendben találnak mindent, akkor nagy a valószínűsége, h minden OK. És igen beleélheted magad. Én is a 12.heti UH után mondtam el a családnak és a munkahelynek.Ne hajtsd túl magad! Legyen nyugodt , örömteli a várandóságod! Nincs ennél szebb érzés:-) irigyellek:-)
2009. nov. 3. 13:18
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm nagyon aranyosak vagytok!Remélem minden rendben lesz:-)))
2009. nov. 3. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!