Március 6-án volt meg utoljára, csütörtökön megyek hüvelyi ultrahangra, látszani fog már valami?
Nekem március 5-én volt meg utoljára, én pénteken megyek! Légyszi, légyszi, írd meg mit mondd a doki!
A babát már látnia kell és reméljük lesz szívhang is!
A mensi alapján 7 hetes vagy, úgyhogy már látszódnia kell az ultrahangon és szívhangnak is kell lennie. De akkor se aggódj, ha még nem hallod a szívét, mert lehet, hogy később fogant, a mensi alapján vagy 7hetes, nem a fogantatás időpontjától.
Nekem 6 hetesen nem csináltak hüvelyit, pedig azon jobban látszik, csak hasi ultrahangon nézték meg, és ott csak a 11mm-es petezsákot látták. 2 hét múlva kellett visszamennem, akkor már volt szívhang is és a pici is látszott.
Szia! Te is írd meg légyszi, hogy Neked mit mondtak! :)
Azért tartok egy picit az első uh-tól, mert akkor szeretnék menni, mikor már lesz szívhang, hogy ne kelljen izgulni a következőig, hogy vajon már van-e. Viszont én nem félidőben fogantam, hanem 3 nappal utána volt pém. Így pénteken leszek 6+5, de még az is lehet, hogy 6+4.
Első voltam
Köszi, hogy leírtad és gratulálok! Nekem a pénteki dátum áttolódott hétfőre sajnos. De majd beszámolok!
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!