Beágyazódás lehetett? Szeretkezés után, kb 1 órával, rózsaszín nyálkás folyásom volt. Minimális volt, csak pár csepp. Szerintetek? Menstrució 1 hét múlva lesz!
mi az első hónapban ovunál rohadtul összevesztünk úgyhogy Páromhoz hozzá se szóltam (úgy meg nem foganhat gyerek, hogy hátat fordítunk egymásnak :) )
De amikor már béke volt és próbálkozás akkor igen, az első hónapban! :) Úgyhogy bármi lehet Nálatok is!
Írok mindenképp :) Bár nekem volt vigaszom! Van egy 3 éves óriás Fiúnk :) Ő tartotta bennem a lelket!
óóó nekem semmi tünetem nincs szerencsére nem fáj semmim, nincs hányinger nincs hasszúrka... semmi...
Csak elsőnek augusztusban 2mm volt most 1 hete 11 az embrió és 15 mm petezsák... tehát csak ott van valaki aki növekszik...
Nem kedvesség! csak drukk, látszik, hogy ki az aki rá van zsongva a babára és ki az aki még nem annyira de már akarja :)
De viszont azon gondolkoztam ha másodikán volt ovu akkor neked még bőven nem jöhet meg! Úgyhogy a bő folyás nem ezt jelzi! Hacsak nem későn ovuztál!
Szia!
Na megjartuk a dokit... Nyugodtabb nem lettem mert nem talalt szivhangot meg... 6. Het elejen vagyunk. Jovoheten kontroll.
szia!
nincs szívhang? az mit jelent?
valami baj lenne?
nyugodj meg, pihenj amennyit tudsz, ne stresszeld magad semmin, lazíts!
nem lesz semmi baj :) drukkolok neked, hogy minden a legnagyobb rendben legyen veletek!! :)
Szia! Szerintem mar jot nem jelent...
Juli.16.-an jott meg utoljara, eszerint mar betoltott 8het lenne, de keson volt ovu mert 21.napon volt es aszerint is betoltott 7 hetes vagyok, akkor meg mar boven kene legyen szivhang...
Annyi a pozitivum azt mondta a doki hogy 15mm-rol 21 lett es hogy eros szelu a petezsak es az embrio is jol lathato...
Adni akart kepet, ismet nem hoztam el. Majd ha mar minden rendben van..
Jovohet keddig meg kihullik a hajam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!