5-6 napja késik a mestruációm, mitől? Minimális halvány rózsaszín csepp a beteten mi lehet az oka?
1,5 éve hagytam abba a fogamzasgatlot, azota rendszertelen volt a menszeszem most január ota jarok orvoshoz es mondta nincs peteeresem erre felirt Clostilbegytet (peteerest serkento).Most szedtem volna be a 4. adag Clostit de nem jott meg a mestruaciom a vart idopontban (2011.04.30.).Eddig a gyógyszer hatasara mindig pontosan megjott 31-32 napos a ciklus hossz.
Parommal nem vedekezunk de eddig nem jott ossze a baba.Most 2011.04.29-én voltunk egyutt es belem ment, mint eddig.Masnap vartam h megjon de nem azota eltelt 5-6 nap es semmi.Hetfon 05.02-án teszteltem de negatív lett.Tegnap volt egy kis rózsaszín csepp a beteten de nagyon minimalis nem is eszreveheto.Hasam fajt 2 napig.
Mi lehet az oka miert nem jon meg??
Kerlek segitsetek a valaszaitokkal nagyon fontos lenne!! Elore is koszonom a valaszokat!!
Lehet, hogy pont sikerült elcsípni a peteérésedet 29-én. Hétfőn még nagyon korai volt a tesztelés, szerintem 2-3 nap múlva csinálj egyet.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!