Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem lesz ettől baja az esetleg...

Nem lesz ettől baja az esetleges babának? Mára nem várom, nem is úgy tűnik, hogy meg akarna jönni.

Figyelt kérdés
Viszont sikerült egy eléggé szűk farmert húznom. Eddig nem szorított, lehet sokat ettem a hétvégén. Most nyomja kicsit a pocakom. Nem árt ez a babának, ugye?
2013. szept. 9. 09:42
 1/8 anonim ***** válasza:
nem, ennyitől semmi baja nem lehet
2013. szept. 9. 09:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha meg is fogant és ott van, kb. mákszemnyi vagy annyi sem. Egyelőre nem gond a szűk farmer, bár ha babát szeretnétek, akkor én a kényelmesebb darabokat javaslom, jobb a vérkeringés.
2013. szept. 9. 09:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ettól még biztos nem :) Ha mára nem várod, akkor még olyan pirinyó a petezsák is, hogy a legjobb ultrahang sem venné észre. Nagyon drukkolok! :) Remélem pozitívat tesztelsz!
2013. szept. 9. 09:49
 4/8 anonim ***** válasza:
A szűk gatya csak Neked kényelmetlen, senki másnak.
2013. szept. 9. 09:49
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors és értelmes válaszokat!

Holnap, ha reggel fenn lesz még a hőm, akkor tesztelek egyet!

2013. szept. 9. 10:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Ma pozitívat teszteltem!
2013. szept. 10. 08:32
 7/8 anonim ***** válasza:
:D
2013. szept. 10. 08:45
 8/8 anonim ***** válasza:

nagyszerű, gratulálok!

jöhetnek a kényelmes farmerok :-)

2013. szept. 10. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!