Mikor lesz már ennek vége? 40+4
Nálam 40+4 napon délután háromkor indított a dokim nem akartam indítást, de sajnos az lett, pedig én is mindent bevetettem bábakoktélt is ittam én is, de semmit nem használt, az ég világon mindent kipróbáltam csak, hogy elkerüljem az indítást, végül 40+5 napra hajnali kettőkor császárral szültem, éreztem, hogy nem lesz egyszerű, hat hetes a kisfiam, a végén én is kínlódtam a legnagyobb melegben hatalmas pocival 4 kilóval született, most meg hiányzik a pocak és a terhességem! Türelem kedves kérdező bármelyik pillanatban jöhet a pici lányod! Könnyű szülést kívánok!
2013. szept. 8. 22:58
7. vagyok. 1 grapefruit leve, 1 narancs leve 1 kávéskanál frissen reszelt gyömbérrel. Finom volt! :) Vagyis ízlés dolga, de én mindhárom összetevőjét szeretem.
2013. szept. 8. 23:00
Bocsi, de a bábakoktél az nem az amit itt írtak!
azt ricinusolajjal kell készíteni-ez adja azt a hatást!! - én is megittam én vagyok aki 41+4 re szült...
azonkívül hogy 6 órát a klotyón görnyedtem és lekaparni sem tudtam magam onnan , nem csinált semmit!
ez valakinek vagy beválik vagy nem...
2013. szept. 8. 23:11
11-es vagyok 20 milliliter ricinusolaj gyógyszertárban lehet kapni, 20 milliliter pálinka, vagy vodka( én házi pálinkával ittam) 2 deci rostos őszilé. Förtelmes íze volt, és nagyon rossz állaga. Egyszer voltam wc-n tőle, de semmi több!
2013. szept. 8. 23:17
Bocsi 13, de ahány bába, annyi koktél! Van alkoholos verziója is!
A ricinusolaj förtelmes ízű, ez, amit én ittam, finomabb. A hatásmechanizmus meg ugyanaz, hasi vérbőség, bélperisztaltika stimulálása, ami a méh összehúzódásait eredményezi.
2013. szept. 9. 06:39
Én tuti beindítattnám,ha a doki belemegy.Én mondtam az enyémnek,ha a 40.héten nem indul be magától pontosan aznap,akkor indítást szeretnék.Nem szeretném 1nappal sem túlhordani.Sajnos ő azt mondta,h ez nála nem így műkődik,de majd meglátja.Félek azért a végétől,igaz még csak 32 hetes vagyok,de óriási a pocakom,még elvagyok vele nem gond,de 40.hetesen.... :-/ Remélem előbb ki akar bújni majd.Szerintem több bábakoktél van amúgy.Egyik barátnőm barátnője ivott és rögtön megindult a szülés.Mondjuk abban több minden volt,alkohol is volt benne.
2013. szept. 9. 08:26
17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ,azt hiszem ezt a grapefruitos bábakoktélt kipróbálom ma! De mikor érdemes meginni,este vagy délután,vagy teljesen mindegy!
Ma a doki azt mondta ha holnapig nem indul meg valami akkor be kell feküdnöm.Hát nagyon szeretném elkerülni.
A másik meg az hogy a fogadott dokim az lelépett nyaralni,szal most nincs dokim,csak az ügyeletes és a fogadott szülésznőm!!!
Mit számít, hogy nyaral az egyik orvos?
A gyereket neked kell megszülnöd, teljesen felesleges ezért pénzt pazarolni orvosokra, szülésznőkre, akiknek amúgy is ez a dolga, kötelessége, hogy melletted legyen.
Hidd el, nem fog kevésbé fájni a dolog, ha X doki ott fogja nézni a szétnyílt vaginád.
2013. szept. 9. 14:16
19/19 A kérdező kommentje:
Utolsò! Azt hiszem nem a kèrdèsemre válaszoltál.Az hogy nekem van e szülèsznőm az èn dolgom,a doki hogy lelèpett anna hidd el èn örülök a legjobban,mert nem szerettem volna fogadni dokit.De muszáj volt,volt egy kis problèmám.Hidd el tudom èn hogy nem lesz kellemesebb a fájdalom ha fogadott a doki ès szülèsznö van mellettem!
Kapcsolódó kérdések: