Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor lesz már ennek vége? 40+4

Mikor lesz már ennek vége? 40+4

Figyelt kérdés
Imádtam a terhességem,de már szörnyű minden nap.Várni és várni....!! Ma is azt hittem talán beindul valami,mert egész nap nyomódott a medencém,menni alig bírtam és fájdogált a pocakom.De már mostanra minden elmúlt.Tök jól vagyok! Mikor jön már ki ez a kiscsaj???
2013. szept. 8. 22:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
10%
Mi ezt honnan tudjuk??
2013. szept. 8. 22:12
 2/19 anonim ***** válasza:
34%

Szegénykém:-)

Kitartást:-) 38hkm.

2013. szept. 8. 22:12
 3/19 anonim ***** válasza:
49%
Hi-hi- nekem is kiscsaj volt :) 41+4 re félig indított szülésem volt :) mindent csináltam hogy kijöjjön végre, de semmi! nyugiii! nézzél filmeket!:) próbálj arra gondolni hogy 10 nap múlva ilyenkor!!!! vagy csinálj tippelőset a rokonok és barátok közt - én ezt csináltam: melyik nap és hány órakkor :)
2013. szept. 8. 22:14
 4/19 anonim ***** válasza:
49%

2es vagyok, nekem is kislányom lesz! Reménykedek, hogy legkésőbb kiírtra meglesz:))

17 nap:))

2013. szept. 8. 22:18
 5/19 A kérdező kommentje:

2-es! Gratulálok,és remélem én is hogy neked nem kell ráhúzni.Szar egy érzés!! Minden jót

1-es! Te meg minek írtál? Unatkozol? Bunkókám!!

2013. szept. 8. 22:21
 6/19 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

ez az én kérdésem volt 10 hónapja :)

ebből meríts erőt !

2013. szept. 8. 22:30
 7/19 anonim ***** válasza:
49%

Emlékszem, én hogy kínlódtam a végén, bár én 39. hétre szültem. Kitartás, hamarosan ki kell bújnia, de jól érzi magát :)

Amúgy én bábakoktélt ittam, de meg nem tudnám mondani, az hatott-e. A szülés napján délelőtt voltam nst-n, olyan volt, mint a halott ember ekg-ja, de a gépben sem bíztam.

2013. szept. 8. 22:32
 8/19 anonim ***** válasza:

Az én kiscsajom 10 hónapja 40+5-re bújt elő indítással.. :)

Ilyenek ezek a lányok... :D

Kitartás!

2013. szept. 8. 22:43
 9/19 A kérdező kommentje:
7-es!Milyen bábakoktélt?
2013. szept. 8. 22:50
 10/19 anonim ***** válasza:
Én is ráhúztam néhány napot, de már annyira türelmetlen voltam, hogy megkértem a dokimat, csináljon valamit, nem akarom kivárni a 9 napot, amit a protokoll előír. Megvizsgált, és kézzel egy kicsit megbolygatta a burkot. Másnapra jöttek a fájások, és megszültem. Szerintem beszéld meg a dokiddal, biztosanvan egy-két dolog a tarsolyában.
2013. szept. 8. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!