Szerintetek ennek sosem lesz vége?
Amióta terhes vagyok állandóan kínoz valamilyen nyavalya. Először a vizeletemben baktérium volt, kaptam rá Monural port, de a második vizsgálat még rosszabb eredményt mutatott, még több bakt. lett benne és már folyásom is lett. Akkor írt fel a dokim egy erősebb antibiotikumot.
Azt beszedtem, de most nem tűnik jobbnak a helyzet, hisz a folyás megvan és már viszket is. Szóval nem mintha javulnék. Erre adott vitagyn c krémet és canestennel kell még kenegetnem. De már 28 hetes vagyok és kezdek aggódni, mi lesz ha nem fog megszűnni a problémám. Van másnál is ilyen?
En ugy kezdtem,hogy vereztem 3honapig.Mire az elmult(gyogyszerrel)
rossz lett a pajzsmirigy leletem.Na azzal jarkaltam vervetelre parszor.Kiderult megis minden rendben utana magas lett a cukrom.Kozben kaptam egy gombas fertozest amit kikezeltem.A kezeles utan szinte rogton visszajott.Ket hete elkezdett nyilni a mehszajam.Most vagyok 27 hetes.Elore felek mi lesz az utolso 3honapban.Legszomj,gyomoreges,vizesedes,pfffff........Az elso terhessegemnel semmi bajom nem.volt csak azt lattam,hogy no a pocakom.Mondjuk egy tizessel fiatalabb voltam:-)Kitartast:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!