9 hetes vagyok. Semmi komoly problémám nincsen, csak a mellem, de ez nagyon kellemetlen.2 számot nőtt már, viszket és feszül. Ennek is vége lesz a 12. héten?
Szia!Én a 6-9. hét között aludni sem bírtam,olyan hírtelen és fájdalmasan megnőttek.A fájdalom nagy részew tényleg megszűnik a 12.héten,de nekem azért néha még előjön.Hol jobb,hol rosszabb.De én inkább ezt viselem el,mint a fejfájást,mert mostanában ez jött elő.
16 hetes pocis
Köszönöm a válaszokat! Megpróbálok akkor hozzászokni a gondolathoz. Remélem a mérete azért már elérte a véglegest.
Második! Jobbulást Neked!
Szia! Nekem is hasonló panaszaim voltak. Aztán a 12. hét környékére enyhültek ezek a tünetek.
Ajánlom figyelmedbe a patikában készített 'cremor aquosus' krémet, ami illatanyagmentes és kitűnően hidratál. Akkor fedeztem fel, amikor már majd megőrültem annyira feszült és viszketett a mellem. Előtte kipróbáltam egy csomó mindent, de attól még rosszabb lett.
Nekem bevált, azóta is ezt használom, de nemcsak a mellre, az egész testre is kenem.
Már ki is próbáltam, köszönöm szépen :) Nem állítom, hogy most aztán minden ok, de mindenképpen komfortosabb :)
Köszi még1x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!