Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mucopront terhesen köhögésre?

Mucopront terhesen köhögésre?

Figyelt kérdés
Az orvosom ezt javasolta, mielőtt megvettem volna a patikusnőnél rákérdeztem, terhesen lehet-e, azt felete, igen. Erre látom a tájékoztatón: ellenjavallat terhesség és szoptatás esetén. Akkor most beszedjem? A harmadik trimeszterben járok.
2009. nov. 2. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Hát inkább ne, én inkább hagyma héjából főznék teát, az még a legjobb köptetőt is űbereli. Ha langyos, tegyél bele citromot, mézet. Jobbulást!
2009. nov. 2. 20:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindenre rá van írva, hogy nem szabad, hogy a gyártók mossák kezeiket... Ha az orvos azt mondta, akkor nyugodtan, bár én is inkább természetes módszerekkel próbálkoznék (pl. méz, hársfatea).
2009. nov. 2. 20:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem használt a homeopátiás szer (STODAL), a hagymateától meg hányingerem van, pedig bírom a házi módszereket, ezért mentem dokihoz. Köszi a válszokat! ;)
2009. nov. 2. 20:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is most vettem férjemnek, és ovlastam rajta, hogy nem lehet. Én nem venném be.
2009. nov. 2. 21:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Én is úgy döntöttem, hogy inkább nem szedem be, köszi a válaszokat!
2009. nov. 3. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!