Lehet innom köhögésre ACC-t?
Figyelt kérdés
23 hetes kismama vagyok,most már nagyon ki vagyok a köhögéstől. Lehet innom ACC-t? a gyógynövényekkel nem megyek semmire,3 hete kínlódok.a dokim se írt ki semmit,csak antibiotikumot,de lázam nincs!!!2011. jan. 28. 17:25
1/13 anonim válasza:
Az ACC köptető, attól jobban fogsz köhögni és terhesség, szoptatás alatt ellenjavalt is.
2/13 anonim válasza:
Nekem egyszer a körzetim javasolta,és sz@rt se ér!!!A letapadt váladékot nem oldotta fel.Patikában érdeklődj inkább.
3/13 A kérdező kommentje:
a patikus is csak lándzsás utifű cukorkát adott. :S
2011. jan. 28. 17:40
4/13 A kérdező kommentje:
nem rég főztem egy kis égetett cukor teát,és áztattam bele hagyma héjat....már nem tudom kínomba mit igyak :(
2011. jan. 28. 17:41
5/13 anonim válasza:
Azért, mert egy terhes nőnek nem szívesen adnak gyógyszert, nehogy gond legyen. Kérdezd meg, hogy azt a gyógyszertári köptetőt kaphatod e. Terpini, vagy mi a neve.
6/13 A kérdező kommentje:
jól van..hétfőn akkor vissza megyek...annál hamarabb már nem tudok.
2011. jan. 28. 17:46
8/13 anonim válasza:
Én is kb ennyi idős terhes voltam amikor iszonyatosan köhögtem. Mindent kipróbáltam, semmi nem használt, aztán ajánlották a STODAL nevű köptetőt. Kismamák is szedhetik, homeós szer. Gondoltam veszteni nem vesztek, kipróbáltam. ! nap alatt megszüntette a köhögésemet.
Ja amúgy sose hittem a homeós cuccokba, ez volt az első amit kipróbáltam:)
9/13 anonim válasza:
a stodal tényleg jó
homeós, lehet szedni
10/13 anonim válasza:
A Stodal tényleg jó!
Ami még nekem segített, a hársfa tea volt. Égetett cukrot leöntöttem vízzel, felforraltam, és hársfa teát áztattam bele. Dokim javasolta. 26 hetes terhes voltam, mikor annyira köhögtem, hogy már fájt tőle a hasam.
Ez a tea 2 nap alatt segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!