Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy 28hetesen...

Lehetséges, hogy 28hetesen még nem veszik észre, hogy ikerterhességem van?

Figyelt kérdés
2008. júl. 2. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kizárt, h ne vennék észre, már a terhesség korai szakaszában is, nemhogy a 28. hétben!
2008. júl. 2. 15:08
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi!!Csak azért kérdezem, mert 2hónapja közölték, hogy kislányunk lesz, aztán most a 4D-s uh-on azt mondta a doki, hogy kisfiú. Elküldtem a képet, amiről a doki azt mondta, hogy itt látszik, hogy fiú, egy szülésznőnek e-mailben, és ez a válasz jött: GRATULÁLOK HOZZÁJUK:D Akkor ez most mi?
2008. júl. 2. 15:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát azért szerintem elég egyértelműen meg lehet különböztetni egy kisfiút és egy kislányt, főleg 4D-s UH-n. Meg ha ikerterhességed van, akkor az AFP eredményednek magasnak kellett lennie, ami miatt elküldtek volna további vizsgálatra és akkor kiderül az ikerterhesség. Csak UH vizsgálaton tudják megnézni, hogy hány babád is van, úgyhogy nem nagyon tudsz mást csinálni, mint kérne egy alapos vizsgálatot, mert valaki valamit eléggé félrenéz nálad.
2008. júl. 2. 15:35
 4/7 A kérdező kommentje:
hát én már semmit sem értek...nem tudom, most mi van, egyszer ez, másszor az...majd kiderül...azért köszi mindenkinek
2008. júl. 2. 16:27
 5/7 anonim ***** válasza:

A ciklus.hu fórumon egy tag azt írta, hogy az ismerősének a 35.hétben, az első NST vizsgálaton vették csak észre!

Hihetetlen, de igaz, a 21. században!!!!!!!!!!!!!!

2008. júl. 2. 18:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem!!Én mút héten voltam a kötelező 12 hetes UH-án és akkor derült ki hogy két babánk lesz.Nagyon szépen látszik mindkét baba és két petéjűek!!
2009. okt. 5. 09:49
 7/7 anonim ***** válasza:
"hülyeség"12 hetesen már jól látszik.Két szívhang 8 végtag!!!!!!
2009. dec. 20. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!