Lehetséges, hogy egy 90 kg feletti nő nem fog nagyon sokat
hízni a terhesség alatt?
sajnos nem így van hogy aki nagyobb súlyú az kevesebbet hízik, hanem inkább jobban ellenőrzik a súlyát és szigorúbban figyelik..tehát ha babás lennél neked kellene vigyázni, hogy 12 kilónál többet próbálj meg nem hízni..
Most pedig tesztelj!
Mennyi idős lennél?
Nem nézték meg miért híztál? cukor? stb..vér?-jobb lenne a baba előtt tisztázni.
2008. júl. 2. 14:42
2/12 A kérdező kommentje:
Szia! Május 26-án jött meg utoljára, reménykedek, hogy babó, mert olyan tünetek vannak és még ilyeneket soha nem éreztem.
Szívritmuszavarom volt januárban a refluxom miatt, elküldtek vérvizsgálatra, az rendben volt, de pajzsmirigy vizsgálatra nem küldtek. Mit tehetek speciális diéta? Válaszod köszönöm!
Én is elég nagy súlyu vagyok, és most lett + tesztem, úgyhogy valószínű, h kisbabám lesz. Igazából nem vagyok elkeseredve, mert mióta a baba érzésem van fogytam 4-5 kilót, méghozzá úgy, h csak reggelizem, és délben nagyon minimálisat ebédelek... nem is vagyok igazából éhes!Délután pedig max. egy fagyit eszek. Ez így pont jó nekem!
2008. júl. 2. 15:12
Mindenkinél csak saját magán áll, hogy ennyit hízik. Aki figyel, hogy mennyit eszik (naponta 6-szor kell, de nem mindegy mit) és mit, annál nagy gond nem lehet, ha mozog is kicsit mellette. Aki persze hajlamos a hízásra arra jobban feljöhetnek a kilók. Túlsúlyos kismamáknál inkább az szokott a gond lenni, hogy nem látják rajtuk a terhességet.
2008. júl. 2. 15:42
Szia! Én 94.4 kg-mal kezdtem a terhességet és most a 33. héten 91.6 kg vagyok. Ha egészségesen étkezel, nem fogsz sokat hízni! Én az első hónapokban 3.5 kg-ot fogytam. Ne fogyókúrázz! És amit az előző válaszoló írt, az szerintem nem túl jó. Egyél többször keveset. Korpás vagy teljes kiörlásű pékárut, sok zöldség gyümülcs, kerüld a sót és a nehéz ételeket. Viszont ne hagyj ki étkezést. Ha nem vagy éhes, akkor gyümölcs, vagy zöldség vagy keksz. Nekem egyszer acetont találtak a vizeletemben és az orvosom azt mondta, hogy azért volt mert éheztem (azaz nem ettem vacsorát)Jól kikaptam érte. Ha kihagysz egy étkezést, a szervezeted zsírt kezd el lebontani, ami tele van méreganyaggal és az eljut a babádhoz. Ezért tiltják a fogyókúrázást. Ja és rengeteg folyadék, ami víz, vagy gyümölcslé legyen! Remélem tudtam segíteni!
2008. júl. 2. 15:47
az előző vagyok, elnézést, a fagyis válaszolóra gondoltam, hogy nem túl jó ötletet adott!
2008. júl. 2. 15:48
szia
én 86kiló vagyok. ma azt mondta a doki havonta 1kilót hízhatok, ha nem akarok bálna lenni. Mert szerinte a kapcsolatok többsége azért megy tönkre, mert a nő elhagyja magát terhesség alatt és bálna lesz. Szóval azt mondta, napi max 2liter folyadékot ihatok, és ebben benne van a leves, gyümölcs stb (tehát 1barack 2decinek felel meg). Azt is mondta, hogy hülyeség az, h mki azt mondja együnk sok dinnyét, nem szabad. És gyümölcsöt is mértékkel mert tele van gyümicukorral, ami szintén hízlal.
2008. júl. 2. 16:02
Szia, én 94,3 kg-val lettem terhes és 86,5-tel mentem be szülni. Szülés után 75 kilóval jöttem haza. Erről ennyit. Ha tudom, hogy a terhesség fogyaszt, hamarabb esek teherbe :-).
2008. júl. 2. 17:37
9/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Sokat segítettetek! Már el is múlt a rossz kedvem. :-)
Ez az, fogyózzatok csak a terhesség alatt, nehogy még kövérebbek legyetek. Eddig nem zavart benneteket? Jó kövér gyerekeitek lesznek felnőtt korukra, mert a nagy diétázásokhoz alkalmazkodik a szervezetük, kinn meg megkapnak minden földi jót.
Gratulálok annak is, aki jól lefogyott...megnézném a gyerekét 10 évesen.
2008. júl. 3. 00:44
Kapcsolódó kérdések: