Bevállalnátok egy harmadik babát, nagyon kis korkülönbséggel?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne, olyanok véleménye akiknek a harmadik esetleg negyedik babája 12-15 hónappal a tesó után jött. És persze olyanok véleményét is szívesen meghallgatom akik nem vállalnának 1 vagy 2 gyereknél többet :) Újra így csinálnátok? Nem volt nagyon megterhelő anyagilag és érzelmileg? Mik a pozitív oldalai? Nagyon köszönöm a válaszokat2013. szept. 7. 13:43
11/16 anonim válasza:
Nekem eddig csak kettő van 19 hónap különbséggel, de szörnyen nehéz volt.
Harmadikat tervezünk, de nem mostanában, pedig már a pici is 15 hónapos, tehát a 2 év már meglenne így is, ha most kopogtatna a harmadik.
A nagy most kezdte az ovit, így már könnyebb.
Én nem bírnám még egyszer idegileg az ilyen kis korkülönbséget!
12/16 anonim válasza:
Van 12 éves, egy 2 éves elmúlt kisfiú. Amikor tavaly ő volt 1 éves, kiderült, hogy védekezés ellenére babát várok. Pedig vissza akartam menni dolgozni, és sosem akartam gyereket kis korkülönbséggel. Aztán kiderült, hogy nem is 1 baba, hanem 2, mert ikrek. Másfél volt a kisfiam, amikor az ikrek születtek tavaly..... Anyagilag nem igazán megterhelő, inkább agyilag, szellemileg. Főleg, hogy tanulok mellettük, másoddiplomát csinálom. (sokszor csak próbálok tanulni).
13/16 anonim válasza:
2őt sem kicsi korkülönbséggel nemhogy 3at
14/16 anonim válasza:
Nálunk 2 éves és 0 éves van. Nem vészesen nehéz. És lesz harmadik, még nem tudom mikor, nem fogant még meg.
Szerintem MINDEN a nevelésen múlik. Nekem a kétévesem ha a picit altatom, csendben van. Érti, hogy a babának csend kell. És ilyen sztorikból sokat tudnék mesélni. Ha a kétéves egy hisztis, buta gyerek lenne, nem menne.
15/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ
2013. szept. 11. 06:21
16/16 anonim válasza:
Nekem 5 gyerekem van, most 11 , 10 ,7 ,4 és 2,5 éves a legkisebb. Az első kettő között 18 honap van és az utolso kettő között is. Nem könnyű , főleg nyári szünetben , amikor mindegyik itthon van, de ujra igy csinálnám , sőt még vállaltam volna egy 6.-at is kis korkülönbséggel , de sajnos neki nem sikerült megszületnie. A közlekedés a nehezebb , amig van kicsi a családban , például strandra nem tudok elmenni velük egyedül , vagy valamilyen tömegrendezvényre , mert ugye 5 fele kellene figyelni. Segitségem nekem sincsen sajnos. A hivatalos ügyek intézése is elég nehéz kicsi gyerekekkel és a bevásárlás sem egyszerű , de mindezek ellenére nem bántam meg , sőt , ha fiatalabb lennék és összejönne , még 5-öt szülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!