Figyelj! Ahol elfér egy gyerek, ott nem lehet akadály még egy. Ha így alakult, biztos van valami oka. Ha meg akar születni a baba, akkor én is azt mondom, hogy szülessen meg. Mindig lesz valahogy és őt is nagyon szeretni fogod.Ha a párod felé azt mutatod, hogy Te igenis örülsz neki, ha már egyszer megfogant, akkor Ő is meg fog barátkozni a gondolattal.
2013. szept. 7. 15:11
12/20 anonim válasza:
Fogadd el és örülj.
Nekem a baráti társaságban volt, aki spirál vagy gyógyszer mellett lett terhes, mi is óvszerrel és Pharmatexxel védekezünk, sokkot kapnék, ha pozitív lenne a tesztem 14 hónapos a fiam.
2013. szept. 7. 15:45
13/20 anonim válasza:
Kevesen tudjak,hogy a spiral egy abortiv eszkoz.A megtermekenyult petesejtet pusztitja el.
2013. szept. 7. 16:21
14/20 anonim válasza:
Boldog babavarast.Nekem a 3. es 4. gyerek kozt volt 2,5 ev.
2013. szept. 7. 16:23
15/20 anonim válasza:
Nekem a 2. és 3. gyerek között van 2,5 év. Most jön a 4. úgy hogy a legkisebb 8 éves.
2013. szept. 7. 16:49
16/20 A kérdező kommentje:
13-as, te miről beszélsz? a spirál a teherbeesést gátolja meg...
mindenki másnak köszönöm :)
2013. szept. 7. 18:27
17/20 anonim válasza:
Majd hozzá szoksz a gondolathoz és idővel ha érzed mozogni akkor sokkal könnyebb lesz. Ne ostorozd magad annyi az egész hogy még szokatlan a helyzet. Nézd a jó oldalát legalább össze nőnek.
2013. szept. 7. 20:03
18/20 anonim válasza:
"A spirál vagy szakszerűbben mondva méhen belüli fogamzásgátló eszközt (IUD) nevének megfelelően a méh üregébe helyezik fel, ahol úgynevezett steril gyulladást létrehozva gátolja az embrió megtapadását. Szövetbarát műanyagból készül, melynek felszínére rezet visznek fel, néha pedig fogamzásgától hatású hormont is - ez utóbbi eszközöket nem vonták be a vizsgálatba."
2013. szept. 7. 20:27
19/20 anonim válasza:
A teherbeesest gatolja,azt jelenti,hogy nem tud megtermekenyulni a petesejt.
A spiral a mehben fejti ki hatasat, ahova a mar esetlegesen megtermekenyult petesejt probalna beagyazodni,ezt akadalyozza meg a spiral.
2013. szept. 7. 20:31
20/20 anonim válasza:
Boldog babavárást kívánok.:)
Amúgy nekem nem tűnik kis korkülönbségnek ez így. Az én babáim között 2 év van, az sem olyan kicsi már. Szóval minden rendben lesz, szuper, hogy nem veteted el!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!