Segítség! Megint terhes vagyok! Mit tegyek?
22 hónapos a kisfiam, nem akartam ilyen rövid időt a két gyerek között :(
Elvetetni semmiképp sem akarom, a párom sem. De mégsem felhőtlen az örömöm, és ettől bűntudatom van....
Ha nem akarod elvetetni, mi a kérdés?
Miért nem védekeztetek megfelelően, ha még nem akartatok gyereket, legyen ez tanulság a későbbiekre nézve.
Végülis mire megszületik 2,5 éves lesz a nagy, az pont ideális korkülönbség.
spirálom volt, de ha egyszer így alakult, akkor nem fogom megölni a gyerekemet...
egyszerűen csak kétségbe vagyok esve
Akkor már ugyan nagy a fiad :-)
Az én lányom 8 hónapos volt,mikor megfogant az öccse... Nálunk viszont voltak viták- az abortusz nálam ki volt zárva,jól lehet már a 4. gyerekről folyt a vita,és cseppet sem örültem a pozi teszt láttán, és az apuka azt akarta,hogy vetessük el.
Még nagyon az elején vagy, így persze,hogy a kételyeid erősebbek.... de emlékezz,milyen volt várni a Fiad! Milyen volt,amikor az uh-n először láttad Őt? Milyen volt amikor először érezted azt,hogy mozog- és később? Milyen volt látni a gömbölyödő pocakod? Milyen volt megszülni és először a karodban tartani? Amikor először Rád nézett,először mosolygott,először nevetett hangosan,amikor az első hangocskákkal jelezte,hogy Ő is van ezen a Világon??
A világ legcsodásabb dolga történik most Veled/ Veletek! Biztos vagyok benne,ha most még nem is,de pár hét múlva,mikor a mozgásait,csuklását érzed,"megbékélsz a gondolattal"- ha csak már most,emlékezve arra,amikor a Fiatokat vártátok,nem szállt el a "még nem kellett volna" gondolat :-)
Szép babavárást,egészséges kisbabát!! :-)
2011 decemberében rakta fel a doki a spirált, most volt, hogy nem jött meg, elmentem az orvoshoz, akkor mondta, hogy 4 hetes a terhesség, és leszedte a spirált... azt mondta, van ilyen, nincs 100% védekezési forma
a baba marad, csak kicsit bizonytalan vagyok....
semmi gáz nem lesz meglátod.
majd 2,5 éves lesz mire meglesz a pici
ha nem féltékeny tipus akkor babusgatni óvni fogja,játszani fog vele,
a mi gyerekeink között is ennyi van
pont 2 volt a kislányom (tavaly február végén) mikor terhes lettem a kisöccsével,pharmatex tablettát használtunk,mert hormonális nálam kizárva trombózis veszély miatt,hát a kisfiam úgy gondolta ez őt nem zavarja és jelezte ezt pozitív csíkos teszttel..beijedtem nagyon nem vagyok egy türelmes ember,hogy fogok bírni két kicsivel.,de a kislányom már akkor szobatiszta volt,úgymond önálló is.
most már nagyon jól összeszoktak.
imádják egymást. 3,5éves a nagylány 9,5 hós a kicsi
nem mondom hogy jó hogy így sikerült,de ez van,.
azért nem bántam volna ha ebben az évben leszek terhes de ahogy mondják ezt dobta a gép :)
szóval ne aggódj nem lesz baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!