Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség! Megint terhes...

Segítség! Megint terhes vagyok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

22 hónapos a kisfiam, nem akartam ilyen rövid időt a két gyerek között :(

Elvetetni semmiképp sem akarom, a párom sem. De mégsem felhőtlen az örömöm, és ettől bűntudatom van....

2013. szept. 7. 13:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
52%

Ha nem akarod elvetetni, mi a kérdés?

Miért nem védekeztetek megfelelően, ha még nem akartatok gyereket, legyen ez tanulság a későbbiekre nézve.

Végülis mire megszületik 2,5 éves lesz a nagy, az pont ideális korkülönbség.

2013. szept. 7. 13:17
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
Fogadd és várd őt szeretettel. Az aggodalmaid természetesek, de múlandóak. Sok boldogságot!
2013. szept. 7. 13:19
 3/20 A kérdező kommentje:

spirálom volt, de ha egyszer így alakult, akkor nem fogom megölni a gyerekemet...

egyszerűen csak kétségbe vagyok esve

2013. szept. 7. 13:22
 4/20 anonim ***** válasza:
30%
Ha nem akarod elvetetni, mégis, mit gondolsz, milyen más alternatíva van? Védekezés nélkül előfordul, hogy bejön a baba. Megszülöd és boldogan éltek.
2013. szept. 7. 13:23
 5/20 anonim ***** válasza:
49%
Nem akarlak elkeseríteni, de ha nem akarsz életet kioltani, leveteted azt a spirált, és olyan védekezési módot választasz, ami nem abortív.
2013. szept. 7. 13:28
 6/20 anonim ***** válasza:
65%
Ha spirálod volt és ilyen hamar teherbeestél én a helyedben azért konzultálnék nőgyógyásszal, hogy valami nem megfelelően működik, nehogy tényleg megint így járj. (első voltam)
2013. szept. 7. 13:29
 7/20 anonim ***** válasza:
93%

Akkor már ugyan nagy a fiad :-)

Az én lányom 8 hónapos volt,mikor megfogant az öccse... Nálunk viszont voltak viták- az abortusz nálam ki volt zárva,jól lehet már a 4. gyerekről folyt a vita,és cseppet sem örültem a pozi teszt láttán, és az apuka azt akarta,hogy vetessük el.

Még nagyon az elején vagy, így persze,hogy a kételyeid erősebbek.... de emlékezz,milyen volt várni a Fiad! Milyen volt,amikor az uh-n először láttad Őt? Milyen volt amikor először érezted azt,hogy mozog- és később? Milyen volt látni a gömbölyödő pocakod? Milyen volt megszülni és először a karodban tartani? Amikor először Rád nézett,először mosolygott,először nevetett hangosan,amikor az első hangocskákkal jelezte,hogy Ő is van ezen a Világon??

A világ legcsodásabb dolga történik most Veled/ Veletek! Biztos vagyok benne,ha most még nem is,de pár hét múlva,mikor a mozgásait,csuklását érzed,"megbékélsz a gondolattal"- ha csak már most,emlékezve arra,amikor a Fiatokat vártátok,nem szállt el a "még nem kellett volna" gondolat :-)

Szép babavárást,egészséges kisbabát!! :-)

2013. szept. 7. 13:32
 8/20 A kérdező kommentje:

2011 decemberében rakta fel a doki a spirált, most volt, hogy nem jött meg, elmentem az orvoshoz, akkor mondta, hogy 4 hetes a terhesség, és leszedte a spirált... azt mondta, van ilyen, nincs 100% védekezési forma

a baba marad, csak kicsit bizonytalan vagyok....

2013. szept. 7. 13:34
 9/20 A kérdező kommentje:
köszönöm 13:32 :)
2013. szept. 7. 13:34
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

semmi gáz nem lesz meglátod.

majd 2,5 éves lesz mire meglesz a pici

ha nem féltékeny tipus akkor babusgatni óvni fogja,játszani fog vele,

a mi gyerekeink között is ennyi van

pont 2 volt a kislányom (tavaly február végén) mikor terhes lettem a kisöccsével,pharmatex tablettát használtunk,mert hormonális nálam kizárva trombózis veszély miatt,hát a kisfiam úgy gondolta ez őt nem zavarja és jelezte ezt pozitív csíkos teszttel..beijedtem nagyon nem vagyok egy türelmes ember,hogy fogok bírni két kicsivel.,de a kislányom már akkor szobatiszta volt,úgymond önálló is.

most már nagyon jól összeszoktak.

imádják egymást. 3,5éves a nagylány 9,5 hós a kicsi

nem mondom hogy jó hogy így sikerült,de ez van,.

azért nem bántam volna ha ebben az évben leszek terhes de ahogy mondják ezt dobta a gép :)

szóval ne aggódj nem lesz baj

2013. szept. 7. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!