El kell mennem a fogorvoshoz és a belgyógyászhoz, mert 16hétben vagyok már. Hogyan tehetném ezt meg, hogy olcsón kijöjjek, ha a háziorvosom vidéken van (150kmre) én pedig Budapesten?
belgyógyászhoz minek akarsz, ha nem küld a nődoki akkor nem értem.
A fogorvoshoz pedig nem kell beutaló, csak időpont, meg egy kis pénz a vizsgálat miatt aztán majd elmondja, hogyx mit mennyiért csinálna meg, és mennyire sürgős.
Ha voltál a háziorvosodnál már a terhesség alatt-engem megnézett, hogy vagyok, de semmi vizsgálatra nem küldött a nőgyógyászaton kívül, mert hasgörcsöm volt..illetve székletmintát csináltatott..de nega lett.
Első válaszolónak! A belgyógyászati vizsgálat kötelező, nem a nőgyógyász küld el rá, hanem a védőnő figyelmeztet, hogy elkell menni.
Pesten nincs is bejelentett címed, mert akkor ott is ingyenes szerintem.
Nekem a belgyógyászat egyenlő volt a háziorvosi vizsgálattal (megmérte a vérnyomásomat). Miért nem mész el a mostani bp-i lakhelyedhez közel egy háziorvoshoz? Kérd át a kartonodat, a továbbiakban is egyszerűbb lesz, mint 150 km-rel odébb.
Fogorvoshoz oda mész, ahova szeretnél. Általában ingyenes szokott lenni mindenhol az ellenőrzés.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!