Kutyás kismamik, ahol a kutya bent van a lakásban. Hogyan tartjátok tisztán a lakást? Hogy telik egy napotok?
naponta 2x felsöprök.Este felmosok.A szobákba nem jöhet be,de a szőre így is bejut.A vizet utálja,még soha nem fürdött(9 éves).Heti 1x fésülöm,akkor behintőporozom,ez jó a szagok ellen.Műpadlón alszik,ha beizzad baromi büdös.ja,a bőre allergiás a hypora,így öblítővel mosok fel.A kicsim 7 hónapos és imádja!Nagyon féltem,hogy elfogadja-e,mert én vagyok a falkavezére.
A nimfától nagyobb kupi van otthon,mint ettől a farkas keveréktől.
nekem sem jutott eszembe kirakni, főleg, hogy olyan balgán néz azokkal a hatalmas ártatlan szemeivel. Elvileg épp akkro körül fognak a gazdijai érte jönni, amikor a mi picurkánk megszületik. Nem büdős, nem hull a szőre, nem tesz tönkre semmit. 8 éves. Ahova leteszed, ott marad, bár tegnap este méltatlankodott, mikor ki kellett mennie a szobából éjszakára. De reggel mire felébredtem, a párom már dolgozott a számítógépen, a kutya meg horkolt mellette a szőnyegen :) vízivás után pofitörlés, ha kosz van az udvaron, miután bejött, lábmosás, lábtörölgetés következik. Mikor felsöprök, felmosok, kiküldöm az udvarra, hogy a dolgát elvégezze.
Szokjuk, hogy bent van a lakásban, mert ha januárban megszületik a pici, lehet, hogy ősszel veszünk magunknak két kölyköt, akik bent lesznek majd a lakásban. Igaz, addigra már nagyobb lesz a ház. Remélhetőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!