Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kutyás kismamik, ahol a kutya...

Kutyás kismamik, ahol a kutya bent van a lakásban. Hogyan tartjátok tisztán a lakást? Hogy telik egy napotok?

Figyelt kérdés
Főleg az érdekel, ahol nagyobb kutyáról van szó. Imádjuk a schnauzert, de már egy éve nincs kutyusunk, mert meghalt. Most albérletbe pár hónapra kaptunk egy lusta nagy óriásschnauzert. Nagyon szeretjük, de nálunk az előző kutyus nem volt bent a lakásban, és nem akarom, hogy koszosabb legyen a lakás. Kutyás pocakos kismamik, hogy telik egy napotok?
2009. nov. 2. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem bent voltak.2 boxer.Egyetlen helyiségbe,ahol az újszülött volt,nem léphettek,míg 6 hós nem lett a manó,na akkor összeszoktatás,imádták egymást:)És most mégjobban,már 3 éves a törpi,jókat játszanak,a kutyik a kerítésnél védik az idegenektől,tök jó:)
2009. nov. 2. 18:58
 2/4 anonim ***** válasza:

naponta 2x felsöprök.Este felmosok.A szobákba nem jöhet be,de a szőre így is bejut.A vizet utálja,még soha nem fürdött(9 éves).Heti 1x fésülöm,akkor behintőporozom,ez jó a szagok ellen.Műpadlón alszik,ha beizzad baromi büdös.ja,a bőre allergiás a hypora,így öblítővel mosok fel.A kicsim 7 hónapos és imádja!Nagyon féltem,hogy elfogadja-e,mert én vagyok a falkavezére.

A nimfától nagyobb kupi van otthon,mint ettől a farkas keveréktől.

2009. nov. 3. 08:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Helló!Nekünk is van kutyusunk igaz kis méretű, de egész nap bentvan a lakásba ami nem túl nagy.30 hetes vagyok és amikor megszületik a baba akkor is egy légtérbe lesz vele.Sokat takarítok,porszívozok és a kutya rendszeresen van fürdetve és féreghajtva, ápolva,szerintem így nem lesz baja a babának.De nekem nincs szívem megválni a kutyámtól,inkább naponta többször fogok takarítani, hogy ne legyen baj.
2009. nov. 3. 08:22
 4/4 A kérdező kommentje:

nekem sem jutott eszembe kirakni, főleg, hogy olyan balgán néz azokkal a hatalmas ártatlan szemeivel. Elvileg épp akkro körül fognak a gazdijai érte jönni, amikor a mi picurkánk megszületik. Nem büdős, nem hull a szőre, nem tesz tönkre semmit. 8 éves. Ahova leteszed, ott marad, bár tegnap este méltatlankodott, mikor ki kellett mennie a szobából éjszakára. De reggel mire felébredtem, a párom már dolgozott a számítógépen, a kutya meg horkolt mellette a szőnyegen :) vízivás után pofitörlés, ha kosz van az udvaron, miután bejött, lábmosás, lábtörölgetés következik. Mikor felsöprök, felmosok, kiküldöm az udvarra, hogy a dolgát elvégezze.

Szokjuk, hogy bent van a lakásban, mert ha januárban megszületik a pici, lehet, hogy ősszel veszünk magunknak két kölyköt, akik bent lesznek majd a lakásban. Igaz, addigra már nagyobb lesz a ház. Remélhetőleg.

2009. nov. 3. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!