Írnátok lány neveket, melyek illenek a Cziráki vezetéknévhez?
Figyelt kérdés
Lassan el kellene döntenünk,de nem megy,pedig keressük ,talán túlságosan is.Azért kérem,ha van kedvetek segíteni,hátha írtok olyat ami még nem jött szóba nálunk.Köszönöm szépen! :)2013. szept. 6. 16:33
31/35 anonim válasza:
nekem kapásból a noémi ugrott be :)
32/35 anonim válasza:
Véleményem szerint a Cziráki Tirza jól mutat egymás mellett leírva (Czir... Tir.. hasonló hangzása miatt). Viszont önmagában a Tirza név (lehet csak azért, mert nem forog köznyelven) nem szimpatikus.
34/35 anonim válasza:
Nekem elsőre a Cziráki Valéria ugrott be, fogalmam sincs miért!:) Ami nekem feltűnik, hogy mindenképp a-ra végződő név passzol hozzá leginkább. Tirza nem olyan rossz, csak szokatlan, bár nekem van egy ismerősöm, akinek a kislányát így hívják. Igazi harcos, 26. hétre született, mára makkegészséges, szép kislány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!