Milyen lány és fiú nevek illenek a FREZIK vezetéknévhez? Külföldi és magyar is lehet.
Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 23:13
2/10 anonim válasza:
Ábel, Balázs, Anna, Vivien, Norina
3/10 anonim válasza:
Eszter, Gábor
hirtelen ezek ugrottak be amikor elolvastam a vezetéknevet. :)
4/10 anonim válasza:
Andor, Áron, Tamás
Lilla, Nóra, Dóra
5/10 anonim válasza:
Adrián és Arabella vagy Amelitta
6/10 anonim válasza:
Viktória!
Bocs, de szerintem minden előző név erőltetetten hangzik. Talán még az Eszter és Gábor is jók. Az a lényeg (szerintem), hogy ne legyen túl különleges a keresztnév, mert a vezetéknév az.
7/10 anonim válasza:
Gyakorlatilag minden név le lett pontozva!
8/10 anonim válasza:
Frezik Frézia - szép és különleges.
Továbbiak: Anikó, Betti, Cecília, Dorit, Enikő, Fanni, Gabriella, Hedvig, Írisz, Ízisz, Jázmin, Judit, Kitti, Lili, Malvin, Mimi, Noémi, Olívia, Paulina, Rita, Sára, Titanilla, Xénia, Viola, Zita, Zsófia
9/10 anonim válasza:
Frezik Alarik, Alvin, Bálint, Benedikt, Cecil, Celesztin, Dominik, Erik, Ervin, Fredrik, Gerjén, Henrik, Irnik, Jácint, Kelvin, Ludvig, Martin, Nárcisz, Ozirisz, Páris, Rasid, Simeon, Szelim, Temüdzsin, Ulrik, Valentin, Virgil, Zoárd
10/10 anonim válasza:
8: Inkább nevetséges név lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!