Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Összejöhetett a babó? Van rá...

Összejöhetett a babó? Van rá esély?

Figyelt kérdés
Sajnálatos abortusz után vagyok,3hónappal!Amit 2*megkellet ismételni(kürettel)(az első pedig vákumos volt),mert maradtak benn maradványok...a mai napig nehéz,hogy nem maradt meg a kicsi!Kaptam egy gyulladást és úgy érzem azóta sem jöttem rendben teljes mértékben!Szedek méh pempős kapszulát!Ovu előtti nap együtt voltunk a párommal,nem ment el bennem,de folytattuk úgy,hogy nem törölte le!Kérdésem az,hogy a nem próbálkozás ellenére lehet esély,hogy összejött a babóca?Meg az ovu napján is együtt voltunk!nem táplálok hiú reményeket,mert rettegek,hogy nem lehet gyerekem a fentiek miatt!:(
2009. nov. 1. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Van rá esély igen,bár én nem görcsölnék ennyire a dolgon ha nem egyszerűen mindent úgy csinálnék,mint eddig és ha mondjuk még 1-2 év probálkozás után sem jön össze akkor kezdenék el aggódni.
2009. nov. 1. 22:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,igazad van!De aki átélte egyszer,abban mindig benne lesz a rettegés...sajnos...
2009. nov. 1. 22:30
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Csak azért mondom,hogy ne görcsölj annyit,mert egyik ismerősőm kétszer vetélt el,nagyon gyereket akartak folyton ezen görcsöltek nem jött össze,aztán mikor már lemondtak a dologról,hogy akkor nem reménykednek össze jött és ki tudta hordani.Bár igazad van ezt én átélni nem tudom,mert nincs gyerekem és egyenlőre még nem lesz,bár ebben az esetben én így tennék.Sok szerencsét,minden jót.
2009. nov. 1. 22:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Elöször is sajnálom ami történt. Másodszor kívánom hogy minnél hamarabb lelkileg is rendbe jöjj. Nehéz ilyet írni de nem próbálkoznék addig amíg meg nem nyugodtam valamennyire lelkileg mert ha összejön a babóca akkor az egész terhességet végig stresszeled. Megint szemét leszek bocsánat. Az elején csak azok a babócák szoktak hamar elmenni akik betegek vagy életképtelenek lettek volna. Jobb hogy igy lett és nem az történt hogy 22-24 hetesen szültél egy olyan babát aki meghal vagy akihez már jobban ragaszkodsz lelkileg! A vákummal biztos nem lehet gond. A küretről nem tudom hogy mi, de régen a kaparás miatt nem tudtak késöbb teherbe esni vagy csak nehezebben sikerült! Az orvos mennyi időt javasolt hogy várjatok? Nincs miért idegeskedned egyenlőre nyugi :)

2009. nov. 2. 07:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a válaszokat!Nem próbálkoztunk eddig egyszer sem.Az orvos csak vitamin kezelést javasolt,mivel a vákumozás után benn maradtak darabkák ami gyulladást okozott,ezért volt a küret kanál amivel eltávolították!Azóta szedek méhpempőt és egyéb vitaminokat,hogy a későbbiekben ne legyen gond,ha gyerekvállalásra kerül a sor!A doktor 2-3 hónapot javasolt,de igazából ez nem foglalkoztatott mert nem mostanába tervezzük a következő babót.(Azt is hozzá tette,hogy bármikor teherbe eshetek,hiszen nem szedek fogamzásgátlót)De persze,ha most sikerült akkor nem kérdés,hogy igen!Viszont a kérdés még mindig az,hogy így ahogy fent leírtam összejöhetett-e?
2009. nov. 2. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:

elvileg összejöhet.esély az van rá.

de ha már kint "voltak" a levegőn,nem hiszem hogy életképesek maradtak.

hidd el,majd jön az a baba,ha ő akarja!

2009. nov. 2. 20:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

először is szerintem van esély a terhességre, másodszor pedig ne add fel én kétszer vetéltem el,mind a kétszer 12 hetesen és most van egy gyönyörű 9 hónapos nagyfiam. Ne retteg és ne görcsölj azon, hogy nem lehet babád. Legyetek együtt a pároddal, szórakozzatok a baba meg majd jön ha jönnie kell!

Sok sikert szorítok neked!

2009. nov. 3. 22:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is nagyon sajnálom ami veletek történt:'(!

Nekünk is "nehezen" jött össze a baba, igaz nem kellett évekig várni, de ez a fél év is elszomorító, és megviselő volt. Minden tiszteletem azoké, akik évekig várni kényszerülnek!

Azt nem mondom, hogy ne foglalkozz vele, próbáld meg nem akarni őt, a kisbabátokat, mert szerintem az lehetetlen... főleg egy ilyen lelki trauma után.

Lehet, hogy sokan elítélnek, és valószínű, hogy Te sem ezt a választ várod, de szerintem csak nagyon minimális esély van arra, hogy most összejött a baba. Sajnos nem jó, ha kicsit is hitegeted magad... El kell döntenetek, hogy most akkor jöhet a baba, vagy nem. Ha igen, akkor rendesen próbálkozni, és_akkor_bízni a sikerben, ha pedig még várnátok, akkor nem hitegetni magunkat. Nem tudom érted-e hogy mit szeretnék mondani? Tényleg nem akarlak megbántani, de szerintem a szíved mélyén szeretnéd már most a következő babát, de ha nincs normálisan letisztázva, hogy komolyan próbálkoztok, akkor csak reménykedni fogsz, és még több ilyen jellegű kérdésed lesz.

Amikor mi kezdtük a próbálkozásokat, akkor én naív azt hittem, hogy a hónap bármely napján összebújunk, akkor már sikerül is. Aztán jött a nagy pofára esés, a negatív eredmény. Utána olvastam, ovu tesztek sokasága, hőmérőzés mindennap pontosan 5:15-kor. Több fórumon is beszélgettem hasonló cipőben járó nőkkel, és nekem volt a legszebb, szinte tankönyvekbe illő ciklusdiagrammom. Boldogan vártam a hó végét, mondván, hogy na most tuti sikerült. Aztán megint jött a nagy pofára esés. Voltunk vérvételen stb, tök jók voltak az eredményeink, és még sem sikerült. Totál ki voltam borulva.

Elkezdtem homeopátiás gyógynövényeket szedni, és még abban a hónapban terhes lettem. Ittam cickafarkfű cseppet hó elején, majd ovu után palástfű cseppet, és egész hónapban barátcserje kapszulát, és egy Gynex nevű gyógynövényes cseppet is. Én nagyon bízom ezekben, és állítom, hogy ezektől sikerült.

Ha úgy gondoljátok, hogy jöhet a baba, és hiszel ezekben, akkor szerintem próbáld ki Te is.

Én most vagyok a 31. héten, remélem jó példa vagyok, és azt is remélem, hogy segítettem egy kicsit.

2009. nov. 4. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!