Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hüvelyi fertőzés? Miért nem...

Hüvelyi fertőzés? Miért nem használ semmi?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 15 hetes voltam amikor elkaptam valami fertőzést azt kezelték 20. héten csinált egy kenetet az orvosom ami sajnos megint azt jelezte hogy candida gombám van, erre írtak fel Klion 100 D hüvelykúpot és candida diétát, az segített de most 25 hetes vagyok és megint ugyan azokat tapasztalom, bő hüvelyi folyás cspő égő érzés pisi után, betétet kell használom mert annyira sok a folyás ami önmagába nem is baj mert nekem alapból is ilyen volt az első terhességem is, de ilyen túrós fehér darabkák jönnek ki meg nyálkás elég gusztustalan bocsánat érte, de már nem tudom mit csináljak holnap kell mennem a dokihoz, már ő is mondta hogy furcsa ez neki. A baba mozog rendesen majd kidönti a ház oldalát és egyébként minden rendbe. Esetleg nem tudtok valamit amivel itthon is tudom ezt kezelni? Persze orvosi egyeztetés után, én kamillás fürdőre is gondoltam már.
2013. szept. 3. 13:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az 50 fok fertőtlenítéshez tényleg kevés, min. 60 a jó.

Én pl. nem is gondoltam rá, de a védőnő javasolta, hogy legyen saját kis törölközőm, amivel csak odalenn törölközöm (minden napra tiszta), vagy használjak papírtörlőt. A nedves törölközőben remekül szaporodnak a bacik, gombák, mi hiába látjuk patyolattisztának, a kis gonoszok ott vannak, és elég egyszer az anyagba juttatni a fertőzést okozó bacit.

Én textilpelust használok, nem gond a fertőtlenítése, hipózása, magas hőmérsékleten a mosás.

(Sajnos, aki hajlamos rá, annak sokszor szinte semmi sem használ, egy barátnőm is ilyen, minden alkalommal új, eldobhatós borotva, saját "bozótvágó" olló, amit fertőtlenít, minden nap sikálja a wc-t, csak zuhanyozik és még nem terhesen is folyton beteg.)

2013. szept. 4. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!