Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mertek strandolni? Nem...

Ti mertek strandolni? Nem árthat a hideg víz? Esetleg fertőzés?

Figyelt kérdés
Köszi.
2013. jún. 21. 20:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nekem azt mondta a dokim (a méhszájam teljesen zárt, panaszom nincs) tenger mehet simán, amennyit akarok DE medencébe ne menjek
2013. jún. 21. 21:02
 2/12 anonim ***** válasza:

Az en kisfiam 2 honaposan furdott eloszor a tengerben,azota pedig minden nyaron legalab heti 3-4 alkalommal,habar mi a tengerparton lakunk.Nemcsak hogy nem artott neki,nagyon eros lett az immunrendszere.Tulzas nelkul egyszer sem szedett ossze semmit az ovibol vagy a sulibol,7 eves es egyszer volt beteg!En mindig beteges,allergias tipus voltam,tehat nem tolem orokolte:) Egyebkent en is kb 7 eve szedtem gyogyszert utoljara,tehat bizonyitott a jo hatas.

Azert a viz minosegere figyelj oda ha meg pici a babad,habar nalunk a medenceben valo furdes sem okozott soha problemat.

Szoval elvezzetek csak nyugodtan a nyarat, ha a szeltol is ovod a kicsit,pont az ellenkezo hatast ered el.

2013. jún. 21. 21:03
 3/12 anonim ***** válasza:
bocsánat, de a kérdező nem arra gondolt, hogy még csak pociban a baba? :)
2013. jún. 21. 21:04
 4/12 anonim ***** válasza:
Masodik vagyok,bocsi,elneztem a topicot.Valoszinuleg az elsonek van igaza:)
2013. jún. 21. 21:06
 5/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem voltam egyértelmű. 22 hetes terhes vagyok. Strandra mennénk, ahol a felnőtt medence 26 fokos. Nem tudom, merhetek-e bemenni. Nagyon szeretnék, de ha árthat a babának, akkor nem teszem.
2013. jún. 21. 21:08
 6/12 anonim ***** válasza:
első vagyok, én személy szerint medencébe nem mennék. soha nem kaptam el még semmit, de mióta terhes vagyok, abszolút érzékenyebb a testem mindenre, és egy hüvelyi fertőzés komoly gondokat is okozhat, én zuhanyoznék sokat és az árnyékban pihegnék :)
2013. jún. 21. 21:09
 7/12 anonim ***** válasza:
ja, én is 22 hetes vagyok :)
2013. jún. 21. 21:10
 8/12 anonim ***** válasza:

Medencét sehol nem ajánlják, akármennyire fertőtlenítenek, akkor is van a vízben baci meg gomba sajnos.

Én nem mentem be, csak tengerbe mertem, most a Balatonba szeretnék, elméletileg oda is lehet.

2013. jún. 21. 21:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Én is úgy hallottam, hogy a medencéket sokkal inkább ellenjavallják, mint a természetes tavakat, tengereket, óceánokat. Azt mondják, a fertőtlenítőszerek sem a legegészségesebbek ilyenkor, de a medencék vizében a fertőtlenítés ellenére is sok gomba és baktérium...

Én szívem szerint, strandolnék, de olyan hamar leégek, és nem bírom már a tömeget, hogy az egész pihenést tönkretenném, azt meg nem akarom. Így idén kihagyom.

31 hkm

2013. jún. 21. 22:28
 10/12 anonim ***** válasza:

Strandokat nem ajánlom, de természetes vizekbe simán lehet menni! :D

De akkor is a pancsi után Canestennel kend át magad alaposan!

20 hetes kismama és egy 22 hós kislány anyukája

2013. jún. 22. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!