Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mertek strandolni? Nem...

Ti mertek strandolni? Nem árthat a hideg víz? Esetleg fertőzés?

Figyelt kérdés
Köszi.
2013. jún. 21. 20:39
1 2
 11/12 B.Nikol ***** válasza:
Sziasztok! Én is 22 hetes vagyok! Nekem a doki azt mondta, hogy ha zárt mehetek tóba (Balaton, Dorogi tó stb.:) Én a héten többszőr strandoltam dorogon bár csak combig mentem, mert azért még így is féltem őt! De júli közepe vége fele megyek a Balatonra akkor már 26-27 hetes leszek így már annyira talán nem fogok parázni! Két hétre megyünk le akkor tuti, hogy fogok fürödni, ha előtte megnézett az orvos és az áldását adta rá! Bár mondta, hogy ha még így is féltem a kicsit, akkor vegyek a patikában ELLEN probiotikus tampont, amit terhesek használhatnak fürdésnél, így tuti a bacik kizárása! Speckó tampon, az ára is húzos egy kicsit! A normál 14 db 3.100 Ft.-, de annyit megér, hogy így fürödhetek a 3 éves kisfiammal nyugodtan! Boldog babavárást mindenkinek!
2013. jún. 22. 09:59
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat! :)
2013. jún. 23. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!