Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hüvelyi fertőzés? Miért nem...

Hüvelyi fertőzés? Miért nem használ semmi?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 15 hetes voltam amikor elkaptam valami fertőzést azt kezelték 20. héten csinált egy kenetet az orvosom ami sajnos megint azt jelezte hogy candida gombám van, erre írtak fel Klion 100 D hüvelykúpot és candida diétát, az segített de most 25 hetes vagyok és megint ugyan azokat tapasztalom, bő hüvelyi folyás cspő égő érzés pisi után, betétet kell használom mert annyira sok a folyás ami önmagába nem is baj mert nekem alapból is ilyen volt az első terhességem is, de ilyen túrós fehér darabkák jönnek ki meg nyálkás elég gusztustalan bocsánat érte, de már nem tudom mit csináljak holnap kell mennem a dokihoz, már ő is mondta hogy furcsa ez neki. A baba mozog rendesen majd kidönti a ház oldalát és egyébként minden rendbe. Esetleg nem tudtok valamit amivel itthon is tudom ezt kezelni? Persze orvosi egyeztetés után, én kamillás fürdőre is gondoltam már.
2013. szept. 3. 13:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A teafa olaj és a fokhagyma csodákra képes!

Itt olvastam egyébként a gyakorin, kipróbáltam, és bejött.

Tisztasági betétre csöpögtess tiszta teafa-olajat, minden zuhanyozás után, és egyél meg napi 3-4 gerezd fokhagymát (lehetőleg este).

Javasolnám még az ezüstkolloidod, ami engem 1 hónap alatt teljesen rendbe tett, de tudomásom szerint azt állapotosan nem lehet szedni.

Több atibiotikumot ne szedj be, mert csak tovább fog romlani a helyzet. Igyál Normaflore-t, Laktivot.

2013. szept. 3. 13:30
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm hát a fokhagymával nem tudom hogy fogok megbírkózni mindig is égett tőle a gyomrom és estére így is nagyon ég, szedem a rennit de nem használ már lassacskán az sem :( nagyon kivagyok és még 15 hét hátra van, félek hogy a sok gyomorégéstől nekem is mint anyukámnak fekélyem lesz mert szét mar mindent.
2013. szept. 3. 13:39
 3/11 anonim ***** válasza:

A terhességem eleje óta én is küzdök, de "csak" gombás fertőzéssel.

A legutóbbi kenet óta gombát nem találtak, de nem is a legjobb az eredmény. A dokim javasolta, hogy a patikában keressek valamit, ami fertőtlenít.

[link]

A patikában ezt ajánlották, nekem két nap után megszűntek a kellemetlen tünetek, a folyásom újra normális. Ez a készítmény teljesen természetes, terhesség alatt teljes biztonsággal használható. 1-1 gyógyszeres, antibiotikumos kezelés után érdemes használni, segít visszaállítani az egyensúlyt.

2013. szept. 3. 14:09
 4/11 anonim ***** válasza:

En a klion d-t annak idejen ki sem valtottam. Helyette candibenet kaptam, azota se tert vissza a gombam olyan jol kiirtotta. Helyreallito kezeleskent en a Vitagyn C kremre voksolok. A protexintol nagyon kipirosodtam, viszont ez helyretett. Azota is minden kenetem negativ.

37hkm

2013. szept. 3. 14:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Az előzőekben felsoroltakon kívül, javaslom hogy fertőtlenítsd az összes fehérneműdet. Vagy 90 fokos mosással, ami nem bírja, azt pedig vizesen tedd be a mikróba! De ha anyagilag megteheted, az sem baj ha le tudod cserélni a bugyijaidat. Sajnos a 30-40 fokos mosás nemhogy nem pusztítja el a bacikat/gombákat, de még remek táptalaj is nekik...
2013. szept. 3. 14:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Pont ma voltam orvosnal, csipo, egeto erzes es eleg szuros szagu a bugyim, de nincs folyasom. 14 hetes vagyok.

Azt mondta, amig nem jon meg a kenet etedmeny, addig csak Canesten, nem tudom, hasznal-e, aggodom.

Ilyenkor a babanak nem lehet baja?????????

2013. szept. 3. 20:18
 7/11 A kérdező kommentje:
Ha zárt a méhszáj akkor nem, de ha kicsit is nyitva van és a baci legyen az akár mi is feljut akkor bizony lehet :( én is ettől félek, ugyan zárt vagyok de ki tudja meddig
2013. szept. 3. 20:29
 8/11 anonim ***** válasza:

A hármas válaszoló vagyok.

Aki a fehérneműs dolgot írta, nagyon jót írt, én egyszerű, fehér pamutbugyikat használok azóta, ezeket lehet hipózni, magas hőmérsékleten mosni.

Gyakori tisztasági betét csere, ha meg tudod oldani, akár naponta többször is mosd le magad odalenn és bugyicsere.

2013. szept. 3. 22:55
 9/11 A kérdező kommentje:
naponta többször fürdök mert meg szoktam izzadni így terhesen rendesen így teljes rohacsere naponta 3 szor 4 szer, már mosószert is váltottam arra is gondoltam hogy esetleg amiatt, 50 fokon mosok mindent, ami nem bírja az kuka, de igyekszek mindenből minőséget venni.
2013. szept. 4. 10:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Sajnos az 50 fok még mindig kevés, 60 fok alatt gyakorlatilag mindegy.

Én sajnos évekig küszködtem ilyen "fertőzésekkel", hál'Istennek mostanra mire várandós lettem, meglett a dolgok oka, megszüntettük :) Nem is jöttek elő a tünetek.

2013. szept. 4. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!