Tudom, hogy ezerszer volt ilyen kérdés, de mégis megkérdem:ugye nem baj, ha nincs semmi tünetem?
Figyelt kérdés
7hetes 2napos a terhessegem.6dik éve nem vedekezunk,januártól kezdtük kivizsgaltatni magunkat.Erre most spontán teherbe estem.Már voltam orvosnál akkor még csak petezsákot látott.Holnap kell újból mennem.Nagyon félek,féltem a magzatot.Mert semmi tünetem nincs .Abszolút nem érzem magam "terhessen"2013. szept. 3. 12:07
2/3 anonim válasza:
Nem baj, a tunet nem kotelezo jellegu.
3/3 anonim válasza:
Szia, nekem akkor volt "tünetem", mikor meg kellett volna jönnie, akkor is annyi, hogy nagyon görcsöltem, és egyszer volt iszonyatos hányingerem, de kb. ennyi, semmi más tünetem nincs, pedig minden rendben van, holnap leszek 12 hetes.
Szerintem se bánd, mert a barátnőm meg hányással küszködik, pedig már 18 hetes, és én nem cserélnék vele. Boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!