Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 lett a vércukrom, mégis mit...

7 lett a vércukrom, mégis mit ehetek akkor?

Figyelt kérdés
figyelnem kell a szénhidrátra, se kenyér, se csoki, de akkor mit ehetek????? finnyás vagyok nagyon, zölit, gyümit nem szeretem igazán csak zöldalma, görögdinnye, de azt is el kell felejtenem.akkor mit egyek igyak? gyumolcslet se?
2013. aug. 22. 10:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%

nem, gyümölcslét főleg ne, dobozosat pláne :) koncentrált cucc, a dobozos meg nem is gyümölcs, hanem főleg sűrítmény.

Dietetikussal nem beszéltél? A neten ezer helyen fent van amúgy a diéta. (kenyér lehet, de csak ha teljes kiőrlésű - és NEM barna)

2013. aug. 22. 10:21
 2/15 anonim ***** válasza:
54%

Édes istenem ezt ne itt kérdezd már meg, hanem az orvostól! Azt hiszed, hogy itt majd dietetikusok fognak neked válaszolni?

Eleve csak felelőtlen ember ad orvosi tanácsot!

Menj el a háziorvoshoz és vele beszéld meg!

Vagy nézz utána kimondottan erre való weboldalakon.

Így játszani a cukorral... ja persze semmi következmény nincs........

2013. aug. 22. 10:24
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem értem. .a 7-es az még jó !!! Glükóz szirupnal még jó !
2013. aug. 22. 10:27
 4/15 anonim ***** válasza:
73%
Melyik értéked lett 7? Éhgyomor? Mert terhelésre teljesen jó a 7?!
2013. aug. 22. 10:37
 5/15 A kérdező kommentje:
cicuka nem vagyok rad kivancsi, tapasztalt anyukaktol kerdeztem, neked nem kotelezo valaszolnod, ha ilywn szemet vagy. remelem visszakapod az elettol a rosszindulatodat.amen!
2013. aug. 22. 10:44
 6/15 A kérdező kommentje:
terheles 7 elotte 4,8 azt mondta a doki meg vedono hogy figyeljek a szenhidratra,mert hatareset vagyok
2013. aug. 22. 10:46
 7/15 anonim ***** válasza:

...glükóz, vagy az inzulin?

Egyébként igen, gyümölcslét el kell felejteni. :(

Sajnos én már 5-ik éve vagyok szénhidrátdiétán...:(

Tehát nem lehet: csoki, péksüti, fehérkenyér,hüvelyesek,mazsola, banán, rizs, tészta nagy mennyiségben.

A gyümölcslében nagyon sok ch van. Inkább próbálkozz az ásványvízzel, vagy a cukormentes italokkal.

A kenyér és csokin kívül is van élet :):):) Próbálkozz egy kis gyorssal. Csirkemell fűszerezve, görög saláta, egy kis sült krumplival.

Igen, azzal, mert a krumpliban kevesebb a ch mint a rizsben. És azért sülttel, mert nem zsiradék, hanem szénhidrát diétán vagy, és a húsban alig van, olajban, zsírban nincs szénhidrát. Akár egy körömpörköltet is bevághatsz, vagy marhapörköltet egy kis főtt krumplival, vagy salátával.

Édességek közül ha már nagyon kivagy, akkor sok-sok szénhhidrátcsökkentett recept van a neten.

Minden jót neked! :)

2013. aug. 22. 10:52
 8/15 A kérdező kommentje:
koszonom :)
2013. aug. 22. 10:55
 9/15 anonim ***** válasza:

Nekem 7.6 lett az ertekem es nem irtak elo dietat-nalunk csak 7.8 felett szoktak. Persze figyelek az etkezesemre, de nem szigoruan.

35hkm

2013. aug. 22. 10:56
 10/15 anonim ***** válasza:
42%
Milyen anyukáktól??? Most komolyan mondom magam alá surrantottam mint a Gálvölgyi János:D Ilyet jót már nagyon régen szórakoztam zölcsi gyümcsi szercsi lávcsi?
2013. aug. 22. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!