7 lett a vércukrom, mégis mit ehetek akkor?
nem, gyümölcslét főleg ne, dobozosat pláne :) koncentrált cucc, a dobozos meg nem is gyümölcs, hanem főleg sűrítmény.
Dietetikussal nem beszéltél? A neten ezer helyen fent van amúgy a diéta. (kenyér lehet, de csak ha teljes kiőrlésű - és NEM barna)
Édes istenem ezt ne itt kérdezd már meg, hanem az orvostól! Azt hiszed, hogy itt majd dietetikusok fognak neked válaszolni?
Eleve csak felelőtlen ember ad orvosi tanácsot!
Menj el a háziorvoshoz és vele beszéld meg!
Vagy nézz utána kimondottan erre való weboldalakon.
Így játszani a cukorral... ja persze semmi következmény nincs........
...glükóz, vagy az inzulin?
Egyébként igen, gyümölcslét el kell felejteni. :(
Sajnos én már 5-ik éve vagyok szénhidrátdiétán...:(
Tehát nem lehet: csoki, péksüti, fehérkenyér,hüvelyesek,mazsola, banán, rizs, tészta nagy mennyiségben.
A gyümölcslében nagyon sok ch van. Inkább próbálkozz az ásványvízzel, vagy a cukormentes italokkal.
A kenyér és csokin kívül is van élet :):):) Próbálkozz egy kis gyorssal. Csirkemell fűszerezve, görög saláta, egy kis sült krumplival.
Igen, azzal, mert a krumpliban kevesebb a ch mint a rizsben. És azért sülttel, mert nem zsiradék, hanem szénhidrát diétán vagy, és a húsban alig van, olajban, zsírban nincs szénhidrát. Akár egy körömpörköltet is bevághatsz, vagy marhapörköltet egy kis főtt krumplival, vagy salátával.
Édességek közül ha már nagyon kivagy, akkor sok-sok szénhhidrátcsökkentett recept van a neten.
Minden jót neked! :)
Nekem 7.6 lett az ertekem es nem irtak elo dietat-nalunk csak 7.8 felett szoktak. Persze figyelek az etkezesemre, de nem szigoruan.
35hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!