Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 lett a vércukrom, mégis mit...

7 lett a vércukrom, mégis mit ehetek akkor?

Figyelt kérdés
figyelnem kell a szénhidrátra, se kenyér, se csoki, de akkor mit ehetek????? finnyás vagyok nagyon, zölit, gyümit nem szeretem igazán csak zöldalma, görögdinnye, de azt is el kell felejtenem.akkor mit egyek igyak? gyumolcslet se?
2013. aug. 22. 10:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ezek teljesen jó értékek, kicsit figyelj oda az étkezésre, de egyáltalán nem kell megvonnod magadtól semmit, csak mondjuk a cukor és finomított lisztből készült dolgok helyett válassz mást!
2013. aug. 22. 11:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Az enyém 7,5 lett, engem sem fogtak diétára, annyit mondtak, figyeljek egy kicsit oda az étkezésemre. A babám sem nő őrült tempóban, mindig az aktuális értékek alján kullog. Mondjuk azt észrevettem, ha reggelire fehér kenyeret eszek, vajas - lekvárosan, és délig semmi mást nem, akkor hirtelen le szokott esni a vércukorszintem szerintem, mert kiver a víz, szédülök, ami egy kis kaja után hipp-hopp el is múlik. Szóval ezt a fajta reggelit kerülöm, más kajával nincs ilyen gondom.
2013. aug. 22. 11:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem 7,8 volt. 160 g CH voltam állítva, de nekem menni kellett dietetikushoz. Első hét sz... volt, de aztán nagyon bele lehet jönni, én édességen, gyümölcsleveken kívül mindent ettem, de mértékkel és csak annyit ami belefért a 160 g szénhidrátba.
2013. aug. 22. 14:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem 7,1 lett a cukros terheleses, magamtol elmentem diabetologushoz (professzor), aki azt mondta, hogy rendben van az ertek 7,8ig nem kell dietazni. A vedono nem szakorvos, nem is ert hozza. A nogyogyasz sem, max., ha nem tetszik neki az ertek, elkuldhet dietetikushoz vagy diabetologushoz, ott tudbak dietat kiirni. Szerintem is, az erteked rendben es nem kell lemondanod semmirol, mindent mertekkel es egeszsegesen, azzal nem arthatsz. Ha meg aggodsz, akkor keress fol egy szakembert.
2013. aug. 22. 15:00
 15/15 A kérdező kommentje:
koszonom, le is toltam ennek oromere egy kis szelet csokit, mondhatom baromi jol esett :)
2013. aug. 22. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!