Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Epegörcs terhesség alatt - mi...

Epegörcs terhesség alatt - mi segít?

Figyelt kérdés
28 hetes vagyok, eddig semmi gondom nem volt semmilyen kajával, de két hete reggeli paprikától, most káposztától görcsölt be a gyomrom. Onnan gondolom, hogy epe lehet a dologban, hogy a családban az összes nőnek kijött terhesség alatt, és mindenki azt mondja, hogy pont ilyen az a fájdalom: magas, pocak felett fáj, és hátba sugárzik ki. Orvoshoz majd csak 2 hét múlva megyek, ez gondolom sürgősségit nem igényel, viszont még egy fél nap, mire elmúlik, úgyhogy ha valakinek van valami tippje, hogy lehet ezt addig elviselni, azt szívesen venném (ráadásul dolgozom). Köszi!
2013. szept. 3. 12:02
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem nem az rpém görcsölt, de ugyan az a fájdalom amit te mondasz, nekem is sugárzott hátba meg mellkasomba és mivel már megszültem, a szülési fájdalommal egyenlő nekem, és szülés óta is fáj, orvos emésztési zavart mondott, kaptam apofamotidint, ami jó csak néha kevés nekem, te terhesen erre ihatsz salvus vizet, gyógyszertárban mondták nekem hogy a gyógyszerem meg az a víz ugyan azt csinálja ezért vizet nekem nem adtak, viszont neked meg gyógyszert nem lehet szedned ezért mondom neked a salvus vizet.
2013. szept. 3. 12:06
 2/3 anonim ***** válasza:
szóval nekem a gyomrom fájt/fáj, első voltam.
2013. szept. 3. 12:07
 3/3 anonim ***** válasza:

nyugodtan szedhetsz rá no-spát, nekem is ezt mondta az orvos. nálam is kijött az epegörcs a 26-28. hét körül de én amúgy is köves vagyok szóval tudom milyen kellemetlen tud lenni. szóval a no-spa mehet nyugodtan.

33+5 hkm

2013. szept. 3. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!