Terhesség alatt volt előtejetek?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor mikor jelentkezett, meddig tartott, és mennyi előtejetek volt?2013. szept. 3. 10:25
1/12 anonim válasza:
Nekem a 32. héten kezdődött. Átlátszó folyadék jött a mellemből ha megnyomtam, hol jobban, hol kevésbé. Ez így tartott a 39. hétig. Onnantól pedig már sárga folyadék jött. 41.héten szültem, és sárga maradt még szülés után is kb másfél hétig. Utána már fehér tejcsi jött.
2/12 anonim válasza:
Nekem pont a múlt héten kezdődött, konkrétan egy tenyérnyi folt lett a pólómon. Átlátszó folyadék jön belőle. 28 hetes mami
3/12 anonim válasza:
24. héten volt egy-két csepp gyöngyözés, zuhany után vettem észre. Akkor egy alkalom volt. Most 29. héten átázott a pólóm néhány napja, de csak egy kisebb foltban, kb. mint egy 10 forintos méret.
4/12 A kérdező kommentje:
19 hetes vagyok, nekem tegnap kezdődött jött átlátszó meg sárga is. Pár csepp. Nem korai ez még?
2013. szept. 3. 10:50
5/12 anonim válasza:
Szia
Nem korai, nekem is elég korán volt már azt hiszem a 17. héten.
Boldog baba várást. :)
6/12 anonim válasza:
Nekem már a 16. héttől volt, és nem is kevés... Volt hogy vásárolni mentem, átázott a melltartóm, a pólóm, a pulcsim... Nagy, tenyérnyi foltok a melleknél, a pocakom meg még nem is látszott....:D
7/12 anonim válasza:
Van kb 20. héttől,először átlátszó volt,most sárgás,de nem folyik,csak ha megnyomom jön.Most vagyok 33 hetes
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. szept. 3. 11:03
9/12 anonim válasza:
Nekem nem volt, csak a szülés utáni reggelen indult be amikor először szoptattam. De onnantól igény szerint annyi volt amennyi kellett, sőt adtam is tejet másnak.
10/12 anonim válasza:
nekem is a 17.héten kezdődött. pár csepp,és nem minden nap van. :) most 20 hetes vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!