Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha az első és a második...

Ha az első és a második szülésem között nem telik el 2 év az nagy baj? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ugye van most egy 10 hónaposom, februárra várjuk a kicsit. Anyósom megőrjít, hogy majd pajzsmirígyem lesz meg 1000%, hogy akkora leszek mint egy 10emeletes.. mert hogy 2 év a méh regenerálódása szülés után.. Aki így van mint én, hogy csak 1,5-2 év van a két szülése közt.. A második terhességében felléphet valami komplikáció, vagy jobban oda kell figyelni valamire esetleg? Az érdekelne még, hogy-hogy bírtátok az első hónapokat?..

Köszönöm előre is a válaszaitokat! :)

2013. szept. 2. 19:13
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Lehet rossz a kategória, de sztem itt többen vannak akik olvasgatnak, ha valakinek baj ez akkor bocsi.. :/
2013. szept. 2. 19:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
3 hét híján 2 év van a két gyerkőcöm között. Semmi gond nem volt a második terhességemmel. Na jó, 12. hétig hányingeres voltam (de az elsővel is) és a 20. héttől fájt nagyon a szeméremcsontom (de az elsővel is, csak ott a 30. héttől). Nem volt annyi időm foglalkozni a terhességemmel, mint az elsőnél. De kb. ennyi. Nem lettem kövérebb, nem lettem pajzsmirigyes, semmi bajom nem lett! :o) Boldog babavárást!
2013. szept. 2. 19:23
 3/14 anonim ***** válasza:
73%

Anyósodnak abban igaza van, hogy idő kell a szervezetnek, hogy regenerálódjon. Minimum 2 évet valóban ideális várni.

Ez még inkább igaz, hogyha kicsit idősebb vagy.

De ezen felesleges rágódnod, már ott a baba.

Ha jó a nőgyógyászod, úgyis odafigyel rátok.

2013. szept. 2. 19:24
 4/14 anonim ***** válasza:

Az enyémek között 1,5 év van, a barátnőm császár után szült 20 hónapra természetes úton, rokonnak a két gyereke egy évben született (első januárban, második ugyanazon év decemberében) és semmivel sincs több vagy kevesebb bajunk, mint másoknak. Persze nem könnyű úgy, hogy van egy pici és egy kicsi, és a "nagynak" nem könnyű elmagyarázni, hogy vigyázzon a picivel, de megoldható.

Ja, és én a két gyerek után 1 évvel a két terhességem előtt használt farmerbe belefértem, pedig nem fogyóztam. Anyósodat szereld le, vagy küldd el a nőgyógyászhoz, hogy vele beszélje meg, ha neked nem hisz.

2013. szept. 2. 19:24
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem a két gyerek között l6 hónap van, ráadásul császárral születtek.Mégegyszer így csinálnám.A nagyobbik a lány, nagyon jól kijöttek egymással, nem volt féltékenység. Semmi komplikáció nem lépett fel, fél év múlva 45 kg lettem, mint azelőtt.
2013. szept. 2. 19:26
 6/14 anonim ***** válasza:

Első és második gyerekem között 17 hónap van. Semmi bajom nem lett. Most a kicsi 14 hónapos én meg 10 hetes terhes vagyok. Senki nem mondta, hogy bármi baj lehet ebből. Mind a két szülésem normál szülés volt, komplikáció mentes. Orvos sem bánik velem máshogy, semmi külön vizsgálatot nem javasol.

Sok sikert és boldog babavárást.

2013. szept. 2. 19:29
 7/14 A kérdező kommentje:
Ó, megnyugodtam, nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2013. szept. 2. 19:35
 8/14 anonim ***** válasza:
köztem, meg a nővérem között 14 hónap van, és az anyukám, köszöni, jól van :) (igaz, ennek már 25 éve)
2013. szept. 2. 19:53
 9/14 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy jól van! :D

Köszi :D

2013. szept. 2. 20:20
 10/14 anonim válasza:

nekem van egy 11 honapos fiam es februarban szuletik a masodik gyerekem

most 4 honapos vagyok

meg egeszen jol vagyok

2013. szept. 2. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!