Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha az első és a második...

Ha az első és a második szülésem között nem telik el 2 év az nagy baj? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ugye van most egy 10 hónaposom, februárra várjuk a kicsit. Anyósom megőrjít, hogy majd pajzsmirígyem lesz meg 1000%, hogy akkora leszek mint egy 10emeletes.. mert hogy 2 év a méh regenerálódása szülés után.. Aki így van mint én, hogy csak 1,5-2 év van a két szülése közt.. A második terhességében felléphet valami komplikáció, vagy jobban oda kell figyelni valamire esetleg? Az érdekelne még, hogy-hogy bírtátok az első hónapokat?..

Köszönöm előre is a válaszaitokat! :)

2013. szept. 2. 19:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Elvileg kb 1,5 év kell a regenerálódáshoz,de igazából minden szempontból jobb ha többet várnak vele.
2013. szept. 2. 21:12
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés, hogy várjak-e vele vagy sem mivel már terhes vagyok, de köszöntem a felvilágosítást.
2013. szept. 2. 22:26
 13/14 anonim ***** válasza:
a kisfiam 9 hónapos és áprilisra várjuk a kistesót szerintem semmi gond nincs ha nincs meg a két év.
2013. szept. 3. 13:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem császár! után mondta a dokim, hogy egy évet mindenképpen várjuk a következő babával. Azt is csak a heg miatt. Jó egészséget Nektek!
2013. szept. 3. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!