Fogamzásgátló melletti terhesség lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek és van, hogy elfelejtem beszedni és másnap jut eszembe, a mestruációm nincs beállva ezért írta fel a nőgyógyász, de a barátommal együtt voltunk és nem védekeztünk mivel szedem a gyógyszert de most még is olyan érzésem van, hogy terhes vagyok lehetséges ez?2013. szept. 2. 13:50
12/14 anonim válasza:
"Félreértés ne essék,hogy azért szedtem nehogy terhes legyek."
Akkor mégis minek szedsz hormontartalmú készítményt. A szabálytalan ciklus rendezésének nem ez a módja, bár tény sok doki szerint igen.
Előbb vizsgáltasd ki magad, mi az oka a problémának.
A kérdésedre a válasz: igen lehetsz terhes, mert ez így nem védekezés!
13/14 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a doki,hogy eldöntsem mit kell szedjek vagy mit nem...
2013. szept. 2. 14:33
14/14 anonim válasza:
Nem, doki valóban nem vagy, ez látszik... Az utolsó válaszoló tájékoztatott csupán téged arról, hogy ha rendszertelen vérzésre fog.gátlót írnak fel, attól a probléma még ott van, és nem oldódik meg, illene tovább bandukolni másik orvoshoz. Örülnél neki, hogy kapsz jó tippeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!