Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méhet kívüli terhesség lehetsé...

Méhet kívüli terhesség lehetséges?

Figyelt kérdés
megjött rendesen ahogy kellett de mielőtt megjött reggel rosszulléttel keltem és hánytam is amit nem szoktam egyébként! azóta folyamatosan rosszul vagyok hol a szédülés gyötör hol a hányinger a derekam is eléggé nyilal! remélem nem de holnap reggel azért tesztelek egyet és ha pozitív irány a doki ! van már egy 1 éves nagy lányom vele semmilyen panaszom nem volt csak az hogy nem jött meg! most meg undorodok a husos kajáktól hányingerem van töllük! lehet hogy csak a meleg te tánha másnál is volt ilyen!
2013. aug. 12. 16:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Tesztelj mindenképpen. A méhen kívülire nem igazán ezek jellemzőek. Inkább az erős,egyoldalú hasi görcs, vagy sokszor semmi tünete nincsen, csak már mikor gond van, de akkor már elviselhetetlen a fájdalom. Lehet, hogy összeszedtél valami vírust inkább. Remélem minden rendben lesz! Ha örülnél a babának, akkor drukkolok! :-)
2013. aug. 12. 19:40
 2/2 anonim ***** válasza:
A mehen kivulinel nagyon eros gorcsok es kavezacc szeru verzes is van, de a verzes mar csak kesobb jon. Ha rendesen megjott, akkor szerintem nem mehen kivuli, de figyeld magad es ha nagyon gorcsolst vagy szokatlan dolgoz tapasztalsz, azonnal orvos !
2013. aug. 13. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!