Méhet kívüli terhesség lehetséges?
Figyelt kérdés
megjött rendesen ahogy kellett de mielőtt megjött reggel rosszulléttel keltem és hánytam is amit nem szoktam egyébként! azóta folyamatosan rosszul vagyok hol a szédülés gyötör hol a hányinger a derekam is eléggé nyilal! remélem nem de holnap reggel azért tesztelek egyet és ha pozitív irány a doki ! van már egy 1 éves nagy lányom vele semmilyen panaszom nem volt csak az hogy nem jött meg! most meg undorodok a husos kajáktól hányingerem van töllük! lehet hogy csak a meleg te tánha másnál is volt ilyen!2013. aug. 12. 16:39
1/2 anonim válasza:
Tesztelj mindenképpen. A méhen kívülire nem igazán ezek jellemzőek. Inkább az erős,egyoldalú hasi görcs, vagy sokszor semmi tünete nincsen, csak már mikor gond van, de akkor már elviselhetetlen a fájdalom. Lehet, hogy összeszedtél valami vírust inkább. Remélem minden rendben lesz! Ha örülnél a babának, akkor drukkolok! :-)
2/2 anonim válasza:
A mehen kivulinel nagyon eros gorcsok es kavezacc szeru verzes is van, de a verzes mar csak kesobb jon. Ha rendesen megjott, akkor szerintem nem mehen kivuli, de figyeld magad es ha nagyon gorcsolst vagy szokatlan dolgoz tapasztalsz, azonnal orvos !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!