Lehetséges, hogy még később volt peteérésem ezért ilyen kicsi a terhesség?
Figyelt kérdés
Május 8 volt az utolsó mensim, átlag 32 naposak voltak a ciklusaim, de az utolsó előtti már 37 napos volt, az utolsónál ezért úgy számoltam, hogy peteérés kb május 31.-e lehet! Rá is gyúrtunk és végül nem jött meg a mensim!
Szerdán voltam dokinál aki nem örült túlzottan, mert a terhesség mindössze 5 hetes... :(
2 hét türelmi időt kaptunk aztán missed ab ha nem fejlődik... :(
Azóta folyamatosan számolgatok lehetséges-e, hogy még később volt peteérésem, de 40 nap fölött nem tudom létezik-e...
Reménykedhetek, hogy ez a terhesség még él és nem állt le a fejlődésben?
2013. júl. 6. 17:18
1/5 A kérdező kommentje:
Tegnap csináltam egy clearblue tesztet amin fogamzáskijelző van, 3+ mutatott, csökkent volna már a hcg ha nem él a terhesség?
2013. júl. 6. 17:20
2/5 anonim válasza:
Necces a dolog.2 vetélésem volt,az egyiknél még jó 3 hét múlva is ott volt a hcg a szervezetemben,a másikban egy héten belül kiürült.Szóval szerintem ez változó.Mást nem tudsz tenni,mint megvárod,hogy leteljen a 2 hét,vagy néhány nap,esetleg egy hét múlva tesztelj,és nézd meg mi a különbség.Remélem minden rendben lesz.:)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod...
2013. júl. 6. 17:34
4/5 anonim válasza:
Minden lehetésges,de azért ne éld bele magad sztem. Reméljük minden rendben lesz. Ha jól számolom akkor kb 8-9 hetesnek kéne,h legyen,ha a doki szerint 5 hetes akkor vmivel május 31 előtt lehettél terhes vagy akörül,ami ugye lehetséges,szal megvan rá az esély,de ott csak pár nappal előbbre jön ki,viszont most az,h 5 hetesnek felel meg az nem ad biztosan okot aggodalomra,m van,akinek szinte végig vmivel kisebb,mint az általános,m ugye az csak úgy általánosan van meghatározva. Én minden esetre drukkolok nektek.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi...
2013. júl. 6. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!