Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28hetes terhes vagyok. Tegnap...

28hetes terhes vagyok. Tegnap voltunk 4D-n. A doki azt mondta, hogy faros a baba, lehet rá esélye, hogy beforduljon a kisfiam?

Figyelt kérdés
2008. júl. 1. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Mennyire szoktál "beszélgetni" a pocaklakóval?

Hallottam olyan esetről, hogy a kismama "megkérte" a kisbabáját, hogy forduljon be, és a baba megtette, és a szülés rendesen lezajlott.

2008. júl. 1. 20:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Persze, van rá esély, hogy befordul! Én úgy hallottam, hogy a 34. hétig forgolódhat. Lehet, hogy utána is be tud fordulni, csak annyi, hogy akkor már nagyon kevés a helye.

Én attól félek, hogy a babám nehogy visszaforduljon, mert a 27. és a 31. heti UH-on is fejfekvéses volt már! (a héten töltöm be a 34. hetet)

Ne izgulj előre, van még idő!

2008. júl. 1. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Még csak a 28. hétben jársz, a szülésig még rengetegszer megfordulhat. Én a 29. hétben járok és nekem még keresztben fekszik, a dokim szerint ez még nem probléma, az a lényeg, hogy szülésre forduljon be.
2008. júl. 1. 20:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából nem aggódok, mert tudom, hogy van még időnk, csak kiváncsi voltam. Szoktam beszélni a fiamhoz, de mindig az van már most a pocakomban amit ő akar:). Tegnap a 4D-n is könyörögtem neki, hogy csak 1 picit mutassa meg a pofiját ne takarja el a kezével. AZért egy kis idő múlva megmutatta arcocskáját:). Boldog babavárást kivánok nektek!
2008. júl. 1. 21:24
 5/5 anonim válasza:
Szia!Az én kicsikém egészen a 32.hétig fejjel lefelé volt,s amikor mentem az UH_ra,közli velem az orvos,hogy farfekvéses a picike!Gondolhatod mit éreztem.Elkezdtem parázni,hogy mi lesz ha nem fordul vissza!A következő UH-on,a 36.hétben pedig már minden rendben volt,ismét fejjel lefelé.Nagyon megkönnyebbültem.Könyörögtem is a drágámnak eleget!!!De megérte!!Mondjuk én megéreztem amikor forgolódott,szinte 2 napig nagyon kellemetlen érzés volt.Boldog babavárást,és ne izgulj!!
2008. júl. 1. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!