Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik hétig kellene hogy a...

Hányadik hétig kellene hogy a baba beforduljon fejjel lefelé?

Figyelt kérdés
21 hetes vagyok,a héten voltam uh-n is és védőnőnél is. A doki is mondta hogy huu szépen ül még a fenekén a pici,lassan ideje lenne ha megfordulna. A védőnöm ugyszintén hogy lassan próbáljam megbeszélni a babóval hogy már megfordulhatna. Én azthittem erre bőven van még ideje. De ezek szerint nagy az esély hogy igy marad?
2009. ápr. 25. 12:38
 1/7 anonim ***** válasza:

21hetesen,azért már nagy a baby,több mint 20centis.

De ne aggódj,én már hallottam olyat is,hogy pár nappal szülés előtt fordult be a helyes irányba :)

2009. ápr. 25. 12:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszike! Második baba és ugy emlékeszem a láynom is később fordult meg mert az még szinte fájdalmas is volt és látszott a pocimon is a nagy mozdulat. Ezért is tartottam picit furcsának hogy mintha aggódtak volna hogy faros marad... Remélem időben megfordul:-)
2009. ápr. 25. 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! A lányom még egy nappal a szülés előtt farfekvéses volt, aznapra fordult be.. Utolsó pillanatig fordulhat, doki is azt mondta.
2009. ápr. 25. 12:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 30 hetesen voltam 4d uh-n és ott még nekem is csücsült a fenekén a baba. De nekem azt mondták, hogy még bőven van neki helye, hogy beforduljon ezért nem kell aggódnom. De most egy picit megrémültem megint, hogy lehet már túl nagy és nem fog elférni? :o( Most vagyunk 32+4 hetesek és jövő héten megyünk uh-ra, de szerintem még mindig nincs befordulva, mert én nem éreztem fájdalmat. Vagy lehet, hogy "észrevétlenül" átpördült? :O)

2009. ápr. 25. 12:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Mint ahogy már korábban írták, az utolsó pillanatban is befordulhat!

Egyébként hallottam a védőnőmtől, hogy vannak olyan kórházak, ahol segítenek a babát befordulni. Azt már nem tudom, hogy milyen módszerrel és hol, de létezik ilyen.

2009. ápr. 25. 13:02
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek! Aranyos volt ahogy a védőnő mondta hogy próbáljam megbeszélni a babával hogy forduljon meg szépen:-)

Megpróbálom,de nem biztos hogy hallgat rám.:-)

2009. ápr. 25. 13:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a 24. hétig végig medencevégű volt, már azt hittem,hogy úgy is marad. Aztán a 32. heti UH-on már fejvégű volt. Meg is lepődtem. De tényleg lefordulhat az utolsó napokban is.
2009. ápr. 25. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!