Hányadik hétig kellene hogy a baba beforduljon fejjel lefelé?
21hetesen,azért már nagy a baby,több mint 20centis.
De ne aggódj,én már hallottam olyat is,hogy pár nappal szülés előtt fordult be a helyes irányba :)
Szia!
Én 30 hetesen voltam 4d uh-n és ott még nekem is csücsült a fenekén a baba. De nekem azt mondták, hogy még bőven van neki helye, hogy beforduljon ezért nem kell aggódnom. De most egy picit megrémültem megint, hogy lehet már túl nagy és nem fog elférni? :o( Most vagyunk 32+4 hetesek és jövő héten megyünk uh-ra, de szerintem még mindig nincs befordulva, mert én nem éreztem fájdalmat. Vagy lehet, hogy "észrevétlenül" átpördült? :O)
Mint ahogy már korábban írták, az utolsó pillanatban is befordulhat!
Egyébként hallottam a védőnőmtől, hogy vannak olyan kórházak, ahol segítenek a babát befordulni. Azt már nem tudom, hogy milyen módszerrel és hol, de létezik ilyen.
Köszönöm nektek! Aranyos volt ahogy a védőnő mondta hogy próbáljam megbeszélni a babával hogy forduljon meg szépen:-)
Megpróbálom,de nem biztos hogy hallgat rám.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!