Lehet-e tenni valamit annak érdekében, hogy a baba beforduljon, ha még nem tette meg?
Figyelt kérdés
2008. febr. 2. 22:11
1/2 anonim válasza:
Napi egy óra séta és még vannak rá gyakorlatok, amit a jógán el tudsz sajátítani. Egyszer elég, ha elmész és rákérdezel, de rendszeresen is tudom ajánlani. Keményedés ellen nagyon jó, a sok magne B6 helyett:) Üdv egy 39 hetes kismama
2/2 anonim válasza:
Én olvastam olyat is, hogy valakinek úgy sikerült ezt elérnie a babájánál, hogy megkérte. Vagyis ha jól emlékszem úgy írta a könyv, hogy 3 hónapos korától kezdve elkezdtek felépíteni egy szoros köteléket kettőjük között, beszélgettek. Majd mikor közelgett az idő, de a baba félt a megszületéstől és nem volt hajlandó megfordulni, akkor elmagyarázta neki a mamija, hogy neki meg kell születnie, mert már nagyon várják és nagyon szeretik. Higgye el sokkal jobb lesz neki is, ha már szó szerint át fogják tudni ölelni, babusgatni, szeretgetni stb. Hihetetlen, de megfordult a pici.
Könyv címe: LELKI KÖLDÖKZSINÓR Beszélgetés a kisbabámmal
Itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!