Lelki kérdés, úgy érzem, hogy nincs igazi barátnőm, más is van így ezzel?
Kedves Kismamik!
Sajnos, szomorúan tapasztaltam, hogy megváltoztak a barátnőim. A legtöbbjüknek még nincs gyereke, egyre inkább azt látom, hogy kerülnek, úgy tekintenek rám, mint egy kakukktojásra. Van, akiről tudom, hogy irigy (mert nincs olyan anyagi vagy élethelyzetben, hogy gyereke lehessen), vagy akit meg még a hideg is kiráz a gyerek témától...
Az a 2 távolabbi barátnőm, akinek meg van, mióta megtudta, hogy itt lesz, cinikus mosollyal: "majd megtudod, milyen amikor.. elájulsz a fáradtságtó.. stb" jellegű szövegeket nyom le, most ilyenekkel én mit kezdjek..
Kicsit úgy érzem, hogy egyedül maradtam. Persze, a párom támogat mindenben és a család is. De olyan jó volna azt érezni, mint régen, hogy jó érzés barátnőzni és feltétel nélküli lelki társsal beszélgetni. Mióta tudják a terhességet, csak ilyeneket kérdeznek, hogy és mikor fogsz dolgozni, hogy fogod ezt bírni, miket vettél. Semmi olyan lelki mélységekbe nem megyünk bele, hogy hogyan élem meg a várandósságot.
24 éves, 34 hetes kismama
szia!
Én még nem vagyok babás, de már most sincs körülöttem egy igazi barátnő sem.
Sajnos az egyetemi barátok mind másik városban élnek, és oda jutottunk 2-3 év alatt, hogy 2-3 havonta váltunk emailt is , és évente jó ha egyszer össze tudunk futni. most próbáltam feleleveníteni kapcsolatot régi környékbeli barátnőkkel, de ezek a kapcsolatok már csak felületesek lesznek.
Én pont abban találtam most menedéket, hogy a frissen szült kismama ismerőseimet meg tudom látogatni, és velük jókat tudok beszélgetni a gyermekvállalásról, babaáról, mi is már készülünk rá, és jó valakivel beszélgetni.
Én megértem már 29 évet, de egy olyan barátnőm sem volt, aki teljesen vagy nagyon-nagyon olyan mint én. Én abban bízom, ha kismama leszek, akkor találok majd másik kismamákat, akikkel megértjük majd egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!