Terhesen ti esztek/etettek néha chipset, hamburgert vagy egyéb gyorséttermi kaját pl. : meki, burger king, pizzeria, gyros?
Igen, havi 1-2x.
Pizzát, hamburgert, gyrost csináltunk itthon.
Én mindent eszek,amit megkívánok,mivel rettenetes kívános vagyok...volt,hogy befaltam egy egész pizzát,a párom csak nézett,mert egyébként 2szeletnél többet nem szoktam..nálam egyébként a csípős-savanyú leves a nyerő!na azért ölni tudnék :)
Egyél nyugodtan,semmmi baj nem lesz,de ne naponta!
15 hkm
Utolsó!
Én is azt kívántam a 20.hétig...kislányom lesz:P
36hkm
13as!
Mi még nem tudjuk,de jó lenne ha holnap megmutatná magát,bár még lehet korai :)
Téged nem ijesztgettek,hogy a csípős ártalmas a babára? Engem sajnos igen,de nem tehetek róla,hogy ezt kívánom :)
A Mekis kaját már az előző terhességemnél is hanyagoltam, nem tudom miért, de alapjáraton is borzasztóan görcsölt tőle a hasam és hasmenésem lett.
A helyi kis burgeres viszont nyerő, havi 1-2x előfordul, hogy rendelünk.
A gyrost is imádom, abban talán a sült krumpli, ami kifogásolható, de nem kell mindent megvonnunk magunktól.
A 17. hétig hányós voltam, főleg az édestől (gyümölcs, gyümölcslé, lekvár), életemben nem ettem még olyan élvezettel a chipset, mint akkor. Olyan jól esett a sós...
Kólát én is próbáltam a hányingerre, nem vált be. :( A cukormentes változatnak számomra borzasztó mellékíze van, inkább hanyagolom.
Az előző terhességemnél cukros lettem, úgyhogy most próbálok nagyon odafigyelni a szénhidrát bevitelre, de néha kell a kis bűnözés. :)
Cola neha nekem is becsuszik, de nem literszamra, csak 1-1 pohar.
Mekiben meg nem voltam, 13 hetes vagyok, de pont a hetvegere tervezem, mert nagyon kivanok egy bigmac-et.
Langost is ettem a heten, elotte pizzat, gyrost.
Szerintem annyi genkezelt termeket eszunk meg sajnos amugy is, amikrol nem is tudjuk, hogy azok, hogy nem ezen az 1-2 gyorskajan mulik.
Havi 1 Meki, havi 1x sütünk pizzát. Heti 1/2 zacskó csipszet eszünk! Mindent megeszek, amit megkívánok! Jöhet kolbász, töltött káposzta vagy csokitorta! De ez terhesség előtt is pont ugyan így volt! Persze, ha Emese megszületik, akkor visszafogom magam. Nem szeretném, ha fájna a pocija a tejcitől!
38+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!