Valóban a pocakban is aktív babákat könnyebb megszülni mint a lustikákat?
Figyelt kérdés
Ezt hallottam tegnap egy nőtől és kíváncsi lennék hogy így van e.Azt mondta hogy "a pocakban aktív babákat könnyebb megszülni mert segítenek a kismamának hogy hamarabb kicsússzon".2013. aug. 29. 08:38
1/6 anonim válasza:
Hát az enyém aktív volt, mégis megszenvedtem vele, közel 14 órát és még nem is tágultam.
2/6 gabszem válasza:
hát nem nagyon hiszek az ilyesmiben. Nem hinném hogy ettől függ. Az én babám mondjuk még a szülés napján is nagyon aktív volt és pár óra alatt megszületett, de szerintem nincs összefüggés.
3/6 anonim válasza:
Szerintem sincs összefüggés. A fiam tök jó kis nyugis baba volt a pocakomban, mégis 6 óra alatt megszületett.
4/6 anonim válasza:
Ezt a feltételezést még nem hallottam, de ha VÉLETLENÜL ïgy lenne, akkor csak kicsusszanna:D
36hkm
5/6 anonim válasza:
Hát az én kisfiam még a vajúdás közben is rúgott-vágott,emiatt a fájások is jobban fájtak,nem volt így kényelmes a fekvés sem,még is m.víz elfolyástól számítva 12 óra volt mire kibújt..de a m.víz elfolyás előtt 12 órával már fájásaim voltak,tehát én 24 órát szenvedtem vele.
4 hós fiú anyukája
6/6 anonim válasza:
Ezt még én sem hallottam...Nekem a kisfiam nem volt túl aktív bébi, mégis 4 óra alatt megszületett. Most, a kislányom sokkal aktívabb, kíváncsi leszek az ő menetidejére:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!