Volt más is így mint én? Hogy a babája a pocakba soha nem volt túl aktív?
A 38.hetembe járok ès mind a mai napig a kislányom,nem nagyon aktív a pociba.Èrzem èn hogy mozog,de nem úgy mint ahogy elmesèlik más kismamik.Nekem gyenge a mozgás,gyenge a rugás(èrzèsre legalábbis) Ez mitől van így? Más volt így?
A lepènyem mellső falon tapad.
Aranyosak vagytok köszi az eddigi válaszokat! Jó ezt így tudni hogy nem csak az én lányom ilyen kis lusta!
Igen az én nst-m is kb ilyen.Mindig rázni kell a pocit hogy mozogjon végre!
a kicsi fiam bent folyton izgett mozgott (3 napig ment a bugi, csak akkor aludt, mikor én is, de volt, hogy azért hajnali kettőkor a ficergésére ébredtem még így is. a 4. napot átaludta mindig) :) :) ja, meg durván kitolta kezét lábát, és bár erős a fájdalomtűrésem, volt, hogy sírtam...
megszületett, és kint is ezt csinálja, 3 nap dorbézolás, utána folyamatos alvás :) és nagyon erős, izmosak a lábacskái, a csecsemősnővérek egytől egyik mondogatták, hogy ej-ha, de erős kisbaba (pedig nagyon vékony és pici volt születéskor 50 centi és 2855 gr)...
ennek alapján szerintem jó nyugis lesz a kislánykád :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!