Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt más is így mint én? Hogy...

Volt más is így mint én? Hogy a babája a pocakba soha nem volt túl aktív?

Figyelt kérdés

A 38.hetembe járok ès mind a mai napig a kislányom,nem nagyon aktív a pociba.Èrzem èn hogy mozog,de nem úgy mint ahogy elmesèlik más kismamik.Nekem gyenge a mozgás,gyenge a rugás(èrzèsre legalábbis) Ez mitől van így? Más volt így?

A lepènyem mellső falon tapad.

2013. aug. 19. 19:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert ahogy írtad a lepény a melső falon tapad. Ettől érzed úgy hogy nem annyira aktív.Mozog ő annyit amennyit bír és amennyit kell. Ne aggódj.
2013. aug. 19. 19:53
 2/10 anonim ***** válasza:
A fiamhoz kepest, aki a torkomon akart kijonni, a kisasszony vegig csak neha meltoztatott bejelentkezni.Majd a fraszt kaptam eddig, hogy valami tuti nem smakkol, pedig minden rendben vele.Sokszor nagyon el voltam kenodve, hogy bezzeg masok...de mara elfogadtam, hogy lusta. Azert hazudnek, ha azt mondanam, hogy nem foglalkoztat. Mindenesetre ne aggidjunk
2013. aug. 19. 20:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Jaj,bocsi...szoval nem aggodom,remelem, hogy kint is ilyen nyugis marad. 35 hetes kismama
2013. aug. 19. 20:06
 4/10 anonim ***** válasza:
nekem is mellső fali volt, amikor kellett számolni a napi minimum 20 mozgást, nekem jó ha 10-15 megvolt estére, persze sosem mentem be emiatt a kórházba, az nst-ken 40-60 perc volt a "menet" amíg 3-4 et éreztem, de a gépe már régen jelzett több mint 5öt. aztán persze kint nagyon aktív lett. szóval nyugi!!!
2013. aug. 19. 20:53
 5/10 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok köszi az eddigi válaszokat! Jó ezt így tudni hogy nem csak az én lányom ilyen kis lusta!

Igen az én nst-m is kb ilyen.Mindig rázni kell a pocit hogy mozogjon végre!

2013. aug. 19. 21:27
 6/10 A kérdező kommentje:
Ja még valami! Én 1* mentem be ezzel a dokihoz,de akkor a szó leges legszorosabb értelmébe 1db-ot se mozdult!Még a doki se tudta felkelteni,se az nst-re se az uh-ra nem reagált! Méga doki is csak nézett hogy ő nem lát bajt,tehát valszeg csak alszik!Na ez másnap reggelig így ment és aztán kelt fel kb 11 körül az nst-n úgy hogy jól megrázták a pocim!
2013. aug. 19. 21:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Az én fiam is ilyen, alig mozog, főleg a lányom után fura ez nekem, aki sokat ficánkolt. Most kezdem erősebben érezni, ha mozdul a 38. hétben, de sokszor van, hogy sokat alszik és meg se moccan.
2013. aug. 19. 22:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Az én kislányom sem volt egy izgő-mozgó, persze mozgott, de sosem annyira erőteljesen, inkább gyengéden :)
2013. aug. 21. 20:30
 9/10 anonim ***** válasza:

a kicsi fiam bent folyton izgett mozgott (3 napig ment a bugi, csak akkor aludt, mikor én is, de volt, hogy azért hajnali kettőkor a ficergésére ébredtem még így is. a 4. napot átaludta mindig) :) :) ja, meg durván kitolta kezét lábát, és bár erős a fájdalomtűrésem, volt, hogy sírtam...

megszületett, és kint is ezt csinálja, 3 nap dorbézolás, utána folyamatos alvás :) és nagyon erős, izmosak a lábacskái, a csecsemősnővérek egytől egyik mondogatták, hogy ej-ha, de erős kisbaba (pedig nagyon vékony és pici volt születéskor 50 centi és 2855 gr)...

ennek alapján szerintem jó nyugis lesz a kislánykád :) :)

2013. aug. 21. 21:52
 10/10 JnéHN ***** válasza:
Nekem a 2. fiam volt ilyen, hogy odabenn nagyon nyugis volt, no ne aggódj, idekinn bepótol mindent.
2013. aug. 21. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!