35 hetes km vagyok! Ma akkorát estem, hogy csak úgy csattantam a járólapon! Jobban a térdemre estemde a pocakom is megnyomódott egy kicsit! Remélem nincs baja a babámnak? Járt már más is így?
Én se értem miért nem volt, hiszen azzal kellett volna kezdeni.
Szerintem minnél előbb menj el dokihoz és kérj egy UH-t!
Kívánom a legjobbakat!
17:58 vagyok, azon gondolkodtam, hogy egy esés után szerintem, ha nagyon megütöd akkor elfolyik a magzatvíz. Képzelj el egy vízzel teli lufit, de lehet oltári baromságot mondtam...
ne izgulj, ha úgy ficánkol mint eddig, nem lehet baj! :)
Szia!
Nyugi, szerintem sincs baj. Anyukám is sokszor elesett, amikor a húgommal volt várandós, egyiküknek sem lett semmi baja. Neki alacsony volt a vérnyomása a terhesség alatt, azért potyogott annyit. Szerintem nagyon jó helyen vannak odabent a babók, gondolj bele, magzatvíz van körülötte, ami csökkenti az ütés erejét, és ott van még a magzaturok és a méhfal is. Ha valami gond lenne, már megindult volna a szülés, folyna a magzatvíz, esetleg nem éreznéd a baba mozgását.
További szép várandóságot, könnyű szülést és boldog babázást kívánok nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!