Mit gondoltok a Down-kór szűrésről, menjek ne menjek?
Szintén 25 vagyok, első babát várom.
Az uh-ot a körzeti kh-ban csinálták, amiért fizetni kellett a vérvétel ami ugye nem tb-s, 9000 volt.
Nem muszáj magán úton csináltatni.
Hogy érdemes e...ha ne adj isten baj van akkor abból már laátszik, megnyugtatásnak is jó.
Én is győri vagyok. Tavaly született a Kisfiam, 23 éves vagyok. Én megcsináltattam, és egy percig sem gondolkodtam rajta. Úgy voltam vele, hogy kicsi az esély rá, de ha "csak" 30e ft-ba kerül , hogy megnyugodjunk akkor megcsináljuk. Egyébként a KYNCS-nek van az egyik legjobb gépe az országban, és az Ő szonográfusuk a Maca is az egyik legjobb :) Pont múlthéten kísértem el hozzá a barátnőmet.
Ebbe a 30e ft-ba benne van a vérvétel, 3 féle kromoszóma rendellenességet néznek,és egy genetikai UH is. Szóval azt mondom ha tudod nélkülözni csináltasd meg, magad megynugvása miatt is.
Ja, és el lehet számolni EP is! :)
SOk boldogságot :)
Mi is csinaltatjuk.
Nekem lombik es 33 eves vagyok, azt mondta az orvosom, ajanlott, mert hiaba ultrahang, nyaki redo meg orrcsont vizsgalat, de a kromoszomakba nem latnak bele.
A prospektus szerint, amit kaptunk rola 94%-os pontosssgu.
Inkabb 30ezer most, mint vegig izgulni a terhesseget, en ugy viltam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!