Korismeret nélkül irt fel a helyettesitö doki vérnyomáscsökkentöt?
Figyelt kérdés
Fehérköppenyt látok felmegy a vérnyomásom!:D ma elmentem házidokihoz de csak helyettes volt ott aki vérnyomás mérés és ekg után Betaloc zok 50mg és Dopegyt 250 mg-ot irt fel. Nem váltottam ki majd miután konzultálok nödokimmal. Otthoni mérésnél mindig 120 alatt van a vérnyomásom most 159/100 volt pulzus 120. Nem vizesedek nincs fehérje a pisiben. Kivizsgálások után se kaptam csökkentöt (2éve) mert a 24 orás meg jo volt. Nem akarom fölöslegesen kárositani a babám. Szerintetek?2013. aug. 28. 12:14
1/1 anonim válasza:
Szia!
Mintha saját magamat hallanám :D Én pont ugyan ebben a helyzetben vagyok.A 24 órás vérnyomás mérő kimutatta hogy "fehér köpeny hipertóniám" van.De azért picit magas a vérnyomásom.Ugyan ezt a gyógyereket szedem,mint amit neked kiírtak.Eddig nem volt gondom velük,hidd el ezek gyenge gyógyszerek,a kismamáknak általában ezt írják.Nem lesz tőle bajotok nyugi.
Az orvosokat teljesen kiborítom a néha 160-170-es vérnyomásommal.Sajna már kórházban is voltam ez miatt,de végül ott is jó volt a vérnyomásom így haza engedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!