Kismamak! Ti az otodik terhessegi heten mit tapsztaltatok?
Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 21:52
1/13 anonim válasza:
Hánytam,érzékenyebb lett a szaglásom.
2/13 anonim válasza:
En semmi különöset.izgatottan vártam a nőgyógyászati vizsgálatot, hogy mdgtudjam méhen belüli a terhessegem.
26hkm
3/13 anonim válasza:
Az orromat legszívesebben levágtam volna, mert minden szagot rettenetesen érzékenyen éreztem. Hánytam... hánytam meg szédültem... étvágytalanság..
De szoktak még mellfájdalmat/feszülést, én azt az első terhességem elején éreztem. Meg menses szerű görcseim voltak már akkor is és vannak még néha most is.
15hkm
4/13 meerkat9 válasza:
Szia! Nekem 5 hetesen nagyon viszketett a borom, es azota csak rosszabb lett, meg neha hanyingerem volt, de amugy minden oke volt. Ja, meg rengeteget aludtam :)
5/13 petera6 válasza:
Nekem volt egy pár pozitív tesztem, nem jött meg a mensesem ill. nagyjából azon a héten elkezdtem utrogestant szedni barnázás miatt. Nem feltétlen kell terhes-tünet a terhességhez :)
36 hkm
6/13 anonim válasza:
Én semmit :) Még nem is tudtam hogy terhes vagyok.
35 hkm
7/13 anonim válasza:
Én nem reggelente voltam rosszul, hanem délőtt a reggeli után. Szinte mindig kijött a reggeli egy része. Viszketett a pocim, fájt a mellbimbóm és sajnos barnáztam, amire utrogestant kaptam. 15 hkm
8/13 anonim válasza:
én ma 6+2 hetes vagyok nekem mell fájdalom, menzesz szerü görcsök persze enhyébbek, most már egyre sűrűbben hányinger főleg reggel és leg erősebben este, és nem mindent tudok meg enni inkább leveses lettem.
9/13 anonim válasza:
Menstruációs görcsök , a melleim nagyon de nagyon fájtak és feszültek valamint aluszékonyság feltűnő viselkedés változas volt még.
10/13 anonim válasza:
Mellfeszülés, mensis érzés ("mindjárt megjön"), néha hányinger, fáradékonyság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!