Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamak! Ti az otodik terhess...

Kismamak! Ti az otodik terhessegi heten mit tapsztaltatok?

Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 21:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hánytam,érzékenyebb lett a szaglásom.
2013. aug. 26. 21:55
 2/13 anonim ***** válasza:

En semmi különöset.izgatottan vártam a nőgyógyászati vizsgálatot, hogy mdgtudjam méhen belüli a terhessegem.

26hkm

2013. aug. 26. 21:57
 3/13 anonim ***** válasza:

Az orromat legszívesebben levágtam volna, mert minden szagot rettenetesen érzékenyen éreztem. Hánytam... hánytam meg szédültem... étvágytalanság..

De szoktak még mellfájdalmat/feszülést, én azt az első terhességem elején éreztem. Meg menses szerű görcseim voltak már akkor is és vannak még néha most is.

15hkm

2013. aug. 26. 22:03
 4/13 meerkat9 válasza:
Szia! Nekem 5 hetesen nagyon viszketett a borom, es azota csak rosszabb lett, meg neha hanyingerem volt, de amugy minden oke volt. Ja, meg rengeteget aludtam :)
2013. aug. 26. 22:13
 5/13 petera6 ***** válasza:

Nekem volt egy pár pozitív tesztem, nem jött meg a mensesem ill. nagyjából azon a héten elkezdtem utrogestant szedni barnázás miatt. Nem feltétlen kell terhes-tünet a terhességhez :)

36 hkm

2013. aug. 27. 06:05
 6/13 anonim ***** válasza:

Én semmit :) Még nem is tudtam hogy terhes vagyok.

35 hkm

2013. aug. 27. 06:58
 7/13 anonim ***** válasza:
Én nem reggelente voltam rosszul, hanem délőtt a reggeli után. Szinte mindig kijött a reggeli egy része. Viszketett a pocim, fájt a mellbimbóm és sajnos barnáztam, amire utrogestant kaptam. 15 hkm
2013. aug. 27. 07:53
 8/13 anonim ***** válasza:
én ma 6+2 hetes vagyok nekem mell fájdalom, menzesz szerü görcsök persze enhyébbek, most már egyre sűrűbben hányinger főleg reggel és leg erősebben este, és nem mindent tudok meg enni inkább leveses lettem.
2013. aug. 27. 08:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Menstruációs görcsök , a melleim nagyon de nagyon fájtak és feszültek valamint aluszékonyság feltűnő viselkedés változas volt még.
2013. aug. 27. 09:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Mellfeszülés, mensis érzés ("mindjárt megjön"), néha hányinger, fáradékonyság.
2013. aug. 27. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!